Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2013.09.27.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 840. lapszám "Sport" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2013.09.27. Sport

Nulláztak az erdõvidékiek 

A.E. Gyõzelmekben bõjtös hétvégét hoztak, az erdõvidéki focirajongók számára, a múlt hétvégén megrendezett bajnoki fordulók. A barótiak Kovásznán kaptak ki egy góllal, Bardoc Illyefalván hullatott el három bajnoki pontot, míg Bölön Perkõn kapott egy négyest. A hétvégi mérleg: 8 kapott, két rúgott gól, és nulla pont, - ennyivel tartana elõttünk a háromszéki labdarúgás?!
A gyõzelemhez a legközelebb a baróti csapat volt, hiszen kétszer is vezettek, ám elõnyüket nem tudták megõrizni. Elsõsorban az egyéni hibák miatt kaptunk ki, sajnos szombaton nem volt szerencsénk sem, ráadásul csapatunk egyik alapemberét, Cojocarut, szövegelésért kiállították – tudtuk meg Lázár Csabától, a baróti labdarúgó szakosztály vezetõjétõl. A barótiak, ráadásul, hétvégén a bajnokság harmadik helyezettjét, Maksát látják vendégül, úgy hogy két kezdõ emberüket nélkülözniük kell... A Barót-Maksa mérkõzést vasárnap játsszák, ifik 12 órától, felnõttek 14 órától kezdenek. Bardocnak sem lesz könnyû dolga, mivel az eddig veretlen, és százszázalékos Sepsi OSK fogadja vendégül. A bölöniek pedig a D-osztály 13. helyezettjéhez, Bodzafordulóra látogatnak. Az V. Ligában: Árkos–Nagyajta, Nemere–Nagybacon.
<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 840. lapszám "Sport" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.