Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2013.08.16.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 834. lapszám "Sport" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2013.08.16. Sport

Antal Tímea ismét országos bajnok!

A.E. Nemrégiben újabb, figyelemre méltó sportteljesítménnyel öregbedett városunk hírneve. A baróti Antal Tímea újabb országos bajnoki címet gyûjtött be sporthorgászatban, az U-18-as kategóriában.
Timi (képünkön jobbról a második) neve nem idegen a sporthorgászat berkeiben, ugyanis tavaly is a csúcsra ért, így érthetõ volt, hogy idén is gyõzni ment Vârsolþ-ra. A bajnok, érdeklõdésünkre elmondta, nagyon büszke az elért teljesítményére, bár az indulásnál picit félt, a végén mégis ünnepelhetett. A mostani gyõzelem íze azért is édes, mert komoly küzdelem árán sikerült csak nyernie, és csak a harmadik napon lélegezhetett fel.
“A verseny Sãlaj megyeben volt, aVârºolþ-i vízgyûjtõ gáton. Elsõ nap 3.40 kg halat fogtam, ezzel 2 pontot kaptam, míg ellenfelem, Lavinia 5.04 kg halat fogott, igaz, elsõ nap õ lett az elsõ.
Második nap 5.24 kg-ot fogtam, ezzel a második nap 1 pontot kaptam, Lavinia pedig 2-t, így egyforma pontszámunk volt. A harmadik napi teljesítmenyünk döntötte el, hogy hányadikok leszünk. A harmadik nap 6.28 kg halat sikerült kifogjak, így 2 kg-al megelõztem versenytársamat. Amúgy harman voltunk csak, Bettina minden nap 3 pontot ért el. Mindhárom nap rakósbottal horgásztam. Nagy izgalommal indultam el itthonról, picit féltem, hogy idén csak második helyezettként térek haza. Nagyon nehéz volt a verseny, nagy melegben kellet 4 órát horgásznunk... Kitûnõ ellenfelem volt, aki egyben nagyon jó barátnõm is.” - nyilatkozta lapunknak a friss országos horgászbajnok.
Timi nemcsak országos bajnok lett az idén is, hanem megerõsítette, megvédte a tavalyi bajnoki címét, végleg belevésve nevét az országos statisztikákba, megerõsítve hírnevét az országban. Ügyes voltál, kívánunk neked az elkövetkezõ versenyeken is sok sok érmet, büszkék vagyunk rád!
Gratulálunk Timi szüleinek a kitartásért, támogatásért, az elért sikerért, fõképpen édesapjának, aki az edzõje is egyben. Szurkoljunk neki is az A döntõért, mely a Maros folyón lesz megtartva, ahol Erdõvidéket Antal Zsolt képviseli - áll az erdõvidékihorgász oldalon található bejegyzésben.
<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 834. lapszám "Sport" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.