Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2013.07.26.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 831. lapszám "Magazin" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2013.07.26. Magazin

Az idén elsõ alkalommal, a Vargyas-szoros vendégházban, július 15-20. között megszervezésre került a Napsugár integrációs tábor.
A tábor résztvevõi a Laura Ház sajátos nevelést igénylõ gyerekei, fiataljai, a Hollandiából érkezett Vision Baraolt Alapítvány fiataljai és nem utolsó sorban öt baróti önkéntes fiatal, akik jelenlétükkel hozzájárultak a tábor céljának megvalósításához. A tábor fõ célja az integráció, az önállóságra való nevelés, szociális készségek fejlesztése és a környezet megismerése, védelme volt. A program keretén belül voltak kreatív közös foglalkozások, gyógynövénygyûjtés, hulladék gyûjtés és ennek újrahasznosítása, Lúdó játékok, fürdés, szabad játékok. A tábor segítséget nyújtott a szülõknek is, hiszen néhányan elõször tehették le pár nap erejéig a sajátos nevelést igénylõ fiataljaikkal járó mindennapi nehézségeket.
Örömmel vesszük tudomásul, hogy a tábor hasznosnak bizonyult, és minden résztvevõ jól érezte magát. Köszönet a támogatóknak: a H.K.A. ( Háromszéki Közösségi Alapítvány), Vision Baraolt (Hollandia), Barót város Önkormányzati hivatala, Demeter Vilmos, Benkõ László gyógypedagógus és a Vargyas-szoros vendégház. Köszönjük mindenkinek, hogy a Napsugár integrációs tábor sikeresnek bizonyult, és reméljük, hogy a jövõben újra átélhetjük és tovább gazdagíthatjuk élményeinket.
Tisztelettel : a Laura Ház munkaközössége<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 831. lapszám "Magazin" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.