Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2013.07.19.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 830. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2013.07.19. Aktuális hírek

Július 15-én a bölöni rendõrök járõrözés közben azonosították M.I. bölönpataki lakost, aki július 11-én három bélyegezetlen fát vágott ki a Kelemen Benedek nevû helyen, melyet egy másik, a vihar által kidöntött fával együtt, szekérrel saját lakására szállított. A faanyagot lefoglalták, folyik a kivizsgálás ellene jogtalan favágás és lopás vádjával.
Július 16-án a bölöni rendõrök járõrözés közben azonosították L.D. bölönpataki lakost, aki szekérrel faanyagot szállított igazoló iratok nélkül. A kivizsgálás során kiderült, hogy a faanyagot jogtalanul vágta ki az olaszteleki erdészet tulajdonát képezõ bölöni erdõrészbõl. A faanyagot elkobozták, jogtalan favágás és lopás gyanújával folyik kivizsgálás az elkövetõ ellen.
Július 14-én a baróti rendõrséget a sürgõsségi hívószámon értesítették, hogy a 131-es megyei úton Nagyajta és Apáca között közlekedési baleset történt. A 35 éves Brassó megyei G.I. miközben Nagyajta felõl Apáca fele haladt motorbiciklijével, egy jobb kanyarban átment az út tengelyén, és ütközött egy szabályosan közlekedõ autóval, melyet a sepsiszentgyörgyi M.A. vezetett. Az ütközés során a motorbicikli vezetõje súlyos sérüléseket szenvedett a bal kezén, és a brassói kórházhoz szállították. A baróti rendõrség folytatja a kivizsgálást.
Július 12-én a baróti rendõrséget szóban értesítette egy helybeli lakos, hogy július 5 és 7 között, míg nem tartózkodott otthon, szomszédja, C.J. felfeszítette ajtaját, bement a lakásába, és több tárgyat ellopott, melyeket eladott különbözõ baróti lakosoknak. A nyomozás során több tárgyat sikerült visszaszerezni, a kivizsgálás folytatódik minõsített lopás gyanújával.
Július 11-én a bardoci rendõrséget értesítette a 31 éves D.G., hogy június 30-án este, míg hazafele tartott, a 25 éves R.R. és az ugyancsak 25 éves D.Z. székelyszáldobosi lakosok megverték. D.G. orvosi igazolást kért, mely igazolja, hogy 40-45 nap orvosi kezelésre szorul. Testi sértés gyanújával folyik kivizsgálás a tettesek ellen.<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 830. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.