Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2013.06.28.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 827. lapszám "Közélet" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2013.06.28. Közélet

Tovább dolgozhatnak

A.E. Pénzt ígértek a víz- és csatornahálózat munkálatainak finanszírozására Bukarestben, a Fejlesztési Minisztériumnál – tájékoztatta lapunkat Lázár-Kiss Barna polgármester. Bár az összeg nem nagy, Lázár mégis örvend a hatszázezer lejnek.
Voltunk Bukarestben, a minisztériumnál, ahol felvázoltuk a Baróton levõ helyzetet, utunk nem volt hiábavaló hiszen ígéretet kaptunk arra, hogy a munkálatok finanszírozására pénzt csoportosítanak át. - mondta Lázár.
A tervek szerint, ha megjön a pénz, akkor a Rózsák terén, a Rózsa vendéglõtõl egészen a BCR Bank sarkáig behoznák a szennyvízvezetéket, s ha mód van rá, akkor ezt az útszakaszt le is aszfaltoznák, valamint új járdafelületet raknának le az említett szakaszon.
A pénzre és a munkálatok szakaszos mihamarabbi bevégzésére nagyon nagy szükség van, hiszen az emberek elégedetlenek, hiszen az utak, járdák járhatatlanok, a felszálló por miatt pedig egyszerûen lehetetlen a szellõztetés a lakásokban. A város központja jelen pillanatban is fel van túrva, ezúttal az elosztórendszert szerelik be az egyik aknába, amelynek köszönhetõen, ha valahol meghibásodás, csõrepedés történik, akkor nem kell az egész várost víz nélkül hagyni a javítási munkálatok miatt.
<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 827. lapszám "Közélet" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.