Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2013.06.21.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 826. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2013.06.21. Aktuális hírek

Múzeumok Éjszakája
2013. június 21-én, pénteken, 22.00 órakor, a Múzeumok Éjszakája program keretében a múzeum és a Gyulai Líviusz Városi Könyvtár közös szervezésében Erdõvidék Múzeumában levetítik a Sacra Corona címû, Koltay Gábor rendezésében készült történelmi filmet (2001), valamint péntek este a múzeum kiállításai ingyen tekinthetõk meg. A vetítés jó idõ esetén az udvaron, esõs idõ esetén a múzeum-pincében zajlik.
VI. Erdõvidéki tábor mûkedvelõ színjátszó csoportok vezetõinek, tagjainak
Felhívás diákok, ifjak vagy felnõttek által mûködtetett színjátszó csoportok számára színjátszó táborban való részvételre!
Korhatár: alsó korhatár 16 év, felsõ korhatár - egyébként nics, mindössze annyi az elvárás, hogy a táborba jelentkezõ résztvevõt érdekelje az irodalom, a történelem, a színjátszás, de mert az elõzõ táborok munkamenetét követjük és a díszlet-, jelmez-, valamint plakáttervezés is a feladatok közé tartozik jó, ha sokoldalú érdeklõdése van, szeresse a csapatmunkát, az együttdolgozást.
Szervezõ: Erdõvidék Múzeuma, Gaál Mózes Közmûvelõdési Egyesület.
Idõpont: 2013. augusztus 2-12., péntek-hétfõ.
Helyszín: Bodos, Székely Panzió.
Jelentkezési határidõ: 2013. június 25., kedd.
A tábor történemi jellegû, a korona képezi az idei tábor témáját. A táborban résztvevõk erre írnak darabot, amit majd be is mutatnak.
A helyszín megválasztásában szerepet játszott a helyi mûvelõdési ház megléte, ahová esõs idõ esetén be lehet húzodni a munkával, illetve már eleve oda lehet tervezni a bemutatót.
További részletekért érdeklõdni, valamint jelentkezni Hoffmann Editnél a 0267-377078 vagy a 0743-098836-os telefonszámokon lehet.
Kiállítás
A Régen volt, igaz volt címmel berendezett gyermekjáték kiállítás július 19-ig látogatható Erdõvidék Múzeumában munkanapokon 8-16 óra között. Csoportos látogatás esetén elõzetes bejelentkezés ajánlott (Tel.: 0627-377078).<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 826. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.