Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2013.06.14.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 825. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2013.06.14. Aktuális hírek

Június 6-án a baróti rendõrség járõrözés közben megállított Középajtán ellenõrzés céljával egy utánfutóval ellátott traktort, melyet a 41 éves középajtai D.J.L. vezetett. Az ellenõrzés során kiderült, hogy az utánfutót 2002-ben törölték a forgalomból. A kivizsgálás folyik beiratlan utánfutó vontatása váddal.
Június 11-én a bölöni rendõrök azonosították R.L. bölöni lakost, aki június 9-én, ittas állapotban botrányt keltett egy helyi bárban, több üveget, poharat és hamuzót törve el, több, a bárban tartózkodó személyt megütött és megfenyegetett. A falu központjába kimenve, a járókelõket fenyegette és szidalmazta. Csendháborításért folytat kivizsgálást a bölöni rendõrség.
Június 8-án a nagyajtai rendõrség járõrözés közben tetten érte Z.M. bölönpataki lakost, aki egy lovat vezetett. A rendõrség kérdésére, hogy kié a ló, beismerte, hogy egy esztenáról lopta el Szárazajta határából, ahol napszámosként dolgozott. Beismerte, hogy el akarta adni a lovat. Az állatot visszaadták tulajdonosának, minõsített lopás gyanújával folyik kivizsgálás.
Június 9-én a baróti rendõrséget értesítette az olaszteleki magánerdészet egyik erdésze, hogy egy középajtán található parcellán kivágtak egy 52 cm-es átmérõjû gyertyánfát. A kivizsgálás során kiderült, hogy a fát jogtalanul a középajtai B.C. vágta ki, aki testvérével, B.Z.-vel együtt felvágta a fát folyóméterekbe, és szekérrel egy esztenához szállították. A 3,2 folyóméter tüzifát a középajtai közbirtokosság székhelyén hagyták megõrzés céljával. Jogtalan fakivágás és lopás gyanújával folyik kivizsgálás az elkövetõk ellen.<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 825. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.