Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2009.03.06.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 603. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2009.03.06. Aktuális hírek

Február 24-én a vargyasi rendõrség az olaszteleki közbirtokosság munkatársával együtt ellenõrzést tartott, és Vargyas felsõ határában, a 131-es úton a Csorgó néven ismert terület határában találtak egy köbméter levágott bükk- és tölgyfát. A kivizsgálás során kiderült, hogy a fa nem volt kibélyegezve és négy km-re a helyszíntõl volt kivágva. Utólag Sz. M. és Sz. I. vargyasi lakosok személyében azonosították az elkövetõket, akik két tölgy- és egy bükkfát vágtak ki engedély nélkül. A rendõrség a fát átadta a vargyasi közbirtokosságnak, valamint lopás és törvénytelen favágás gyanújával indítottak eljárást az elkövetõk ellen.
Február 24-én 11.20-kor egy nagybaconi üzlet ügyintézõje értesítette a rendõrséget, hogy egy alacsony, kövér nõi személy néhány perce bement az üzletbe és arra kérte az elárusítónõt, hogy váltson be neki 100 lejt. Amikor az elárusítónõ számolta vissza a pénzt, a fent említett nõ agresszívvá vált és kiabálni kezdett, hogy õ 500 lejest adott oda és azt váltsa be neki. Miközben az elárusítónõ a rendõrséget akarta hívni, a nõ összeszedte az összes pénzt az asztalról és elszaladt vele. A rendõrség ismeretlen tettes ellen eljárást indított csalás gyanújával.


<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 603. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.