Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2013.05.31.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 823. lapszám "Közélet" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2013.05.31. Közélet

A.E. Ahhoz, hogy az uniós “Európa Polgáraiért” elnevezésû pályázatból megnyert 25 ezer eurót megkaphassák, a város most 61 ezer lejt kell hogy betegyen a városnapok költségvetésébe, a pénz egy részét, 40 ezer lejt a bibarcfalvi fürdõre szánt pénzbõl veszik el. A pénzösszeget két hónapon belül vissza is teszik, ugyanis ekkorra várható az uniótól a 25 ezer euró. Így gyakorlatilag a szponzor- és a bérleti díjak, valamint a pályázatnak köszönhetõen a városnapok idén egy lejébe sem kerül Barótnak - derült ki a héten megtartott tanácsülésen.
Az MPP azonban egyáltalán nem látja ilyen rózsásnak a helyzetet, véleményük szerint eddig a városnapokat meglehetett rendezni 25 ezer lejbõl, a mostani pedig ennek a duplája, ha nem a triplája. Az uniós pályázatban való részvételnél hiányolták a testületi döntést, emellett érdekelte õket az is, hogy valójában mekkora lesz az idei városnapok költségvetése. Pál-Szilágyi Zoltán (RMDSZ) frakcióvezetõ elmondta: amíg a városnapok eddig mindig pénzbe került, addig a pályázatnak köszönhetõen idén egy lejbe sem, ezért szavazzák meg a tanácshatározatot.<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 823. lapszám "Közélet" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.