Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2013.05.24.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 822. lapszám "Sport" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2013.05.24. Sport

Elfújták Szitabodzán a gyõzelmi reményt

A.E.Vasárnap a megyei labdarúgó bajnokság 12. helyezettjéhez utazott Barót, nem titkolt gyõzelmi reményekkel, amelynek sajnos 4-2-es vereség lett a vége. A négygólos vereségben vastagon benne volt a mérközést vezetõ bírói trió is, innen nézve, Barót akár 10 gólt is rúghatott volna, sorsa már a mérközés kezdetétõl meg volt pecsételve.
A baróti legények rögtön támadólag léptek fel, több kapuratartó lövésükkel jelezték, ma nem adják olcsón a három pontot. Kezdeti fölényüket, azonban lassan-lassan felörölte a középbíró módszeres részrehajlása. Rendre el sem követett szabálytalanságokat fújt be a hazaiaknak, akik éltek is a lehetõséggel és köszönték szépen, ha segédlettel is de otthon tartották a három pontot. Három nullánál úgy tünt ebbõl nagy zakó lesz, aztán szerencsére nem így történt. A második félidõben csereként beálló Potyó szépít, majd Cojocaru közel negyvenméteres lövése csapodik a léc alá, ekkor az állás már 3-2-volt. Ám ahogyan az elsõ félidõben úgy a másodikban is, lejátszódott ugyanaz a bírói szinjáték. A véghajrára a baróti tizenegy teljesen összeroppant, a játékosok elveszítették türelmüket, és ahelyett hogy gól rúgtak volna még kaptak egyet.
A szitabodzai kiruccanás ismét bizonyította , megyénk labdarúgó berkeiben gondok vannak, nagy gondok. Mindaddig amig ez a mentalitás nem változik meg, addig nagyobb színvonalra, jobb mérközésekre nem számíthatunk. Szégyenletes dolog, hogy ebben a ligában is minden a pénzrõl szól... .
Sajnos a 4-2-es vereség melett, a barótiak két kulcsjátékosa Lázár és Bódi is sárga lapott kapott, így az itthoni mérközésen vasárnap Bereck ellen nem léphetnek pályára.
<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 822. lapszám "Sport" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.