Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2013.03.29.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 814. lapszám "Sport" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2013.03.29. Sport

A kihasználatlan helyzetek megbosszulták magukat

A.E.”Barót - Szentgyörgy 3-2,” -akár így is nézhetett volna ki enyhe túlzással szombaton az eredményjelzõ tábla, ám nem így történt, Barót ismételten nem tudott élni a hazai pálya nyújtotta elõnyökkel és második meccsét is elbukta, ezúttal 0-2 arányban.

Nagyjából egyforma játékerõt képviselt a két csapat, ez a játék során is megmutatkozott, a vendégek próbálták tartani a labdát, míg a hazaiak inkább kontrákra rendezkedtek be. Ezen a meccsen azonban szinte semmi sem sikerült az itthoniaknak, már ami a gólszerzést illeti, szerre puskázták el a helyzeteiket, - az elsõ félidõben még egy 11-est is rontottak. Ezzel szemben a vendégek élni tudtak a lehetõséggel és gólokat rúgtak, és köszönték szépen az értékes három pontot. Az elsõ félidõ nagyrészt mezõnyjátékkal telt, aztán a véghajrában a barótiak egyik játékosa a saját tizenhatosán belül nem tudott felszabadítani, a felpattanó labda a bíró szerint kezet ért, így jogos a tizenegyes, amit a szentgyörgyiek be is rúgtak. Nemsokkal ezután a kapura törõ Cojocarut lökik fel az ellenfél tizenhatosán belül, a bíró megint a tizenegyes pontra mutat, a hazai egyenlítõ gól azonben elmaradt, mivel Zelch az elvetõdõ kapusba lõtte a labdát... A második félidõ iramában elég hullámzóra sikeredett, hol a baróti, hol pedig a szentgyörgyi legények kerültek helyzetbe, annyi különbséggel, hogy a vendégek egy kontratámadást követõen kettõre növelték rúgott goljaik számát. A hazaiak hiába igyekeztek valahogyan ma nem tudtak gólt szerezni, és ez lassan-lassan felõrölte az idegeiket és energiájukat, a mérkõzés vége fele teljesen elfogytak, beletörõdve a vereségbe.<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 814. lapszám "Sport" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.