Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2013.03.29.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 814. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2013.03.29. Aktuális hírek

Március 25-én a bardoci rendõrséget értesítette a 69 éves olaszteleki B.G., hogy március 21-rõl 22-re virradó éjszaka ismeretlen tettesek elloptak az udvarában található tyúkolból hat tyúkot. A kár hozzávetõlegesen 180 lej. Minõsített lopás vádjával folyik kivizsgálás.
Március 24-én a baróti rendõrséget értesítette a 27 éves A.A. baróti lakos, hogy március 20-24 között édesapja lakásából, Barótról ismeretlen tettesek 7.500 lejt és 380 eurót loptak el. Lopás gyanújával folytatnak kivizsgálást.
Március 21-én a rendõrség ellenõrzéseket végzett a falopások megelõzésének céljával Baróton, Vargyason, Bardocon, Erdõfülében, Székelyszáldoboson, Magyarhermányban, Nagybaconban és Szárazajtán. Ezen alkalommal a 44-es községi úton, mely Szárazajtát Zalánpatakkal köti össze, azonosították a 45 éves I.I. szárazajtai lakost, aki a 39 éves V.C. szárazajtai lakossal együtt egy traktorral és egy bejegyezetlen utánfutóval 6 folyóméter tûzifát szállított, a kísérõ levélben azonban csak egy folyóméter szerepelt. A traktortól 100 méterre, az út szélén elhagyva, találtak egy másik traktort egy bejegyezetlen utánfutóval, megrakva faanyaggal. Kiderült, hogy a traktor és az utánfutó a szárazajtai S.P. tulajdona, melyet fia, a 25 éves S.A. vezetett, aki nem rendelkezik hajtási engedéllyel, ezért a rendõrautó látványára elfutott, a rendõrség késõbb megtalálta. A faanyag szállítólevelének a másod- és harmadpéldánya nem volt kitöltve, ami törvénytelen. A rendõrség kivizsgálást indított a Hatod Erdészet erdésze, B.I. ellen csalás gyanújával, I.I. ellen beiratlan utánfutó vezetése miatt, és S.A. ellen hajtási engedély nélküli vezetés, és bejegyezetlen utánfutó vezetése vádjával. A tettesek szabadlábon védekezhetnek.<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 814. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.