Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2013.03.15.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 812. lapszám "Sport" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2013.03.15. Sport

Népes közönség elõtt veszített Barót

A.E. A gyõzelemért meg kell küzdeni - röviden így is össze lehetne foglalni a hétvégi megyei D osztályos találkozó Barót-Bodok meccs történéseit. Szombaton az a csapat nyert, aki jobban akarta a gyõzelmet, hitt benne, és közepes képességei ellenére is tett azért, hogy az övé legyen az értékes három pont. Innentõl kezdve lehet hibáztatni bírót, a lest benézõ partjelzõt, okolni lehet a pályát, az idõt..., egy biztos, az a több tucat ember, aki kilátogatott a baróti csapatnak szurkolni, nagyobb odaadást várt el a baróti játékosoktól.


A vendégcsapat mostani szereplése a bajnokságban (a mérkõzés elõtt egy pont lemaradással a BVSC mögött állt a 13 helyen), valamint a hazai pálya elõnye a barótiak gyõzelmét elõlegezte meg, ami a mérkõzés elsõ felében igazolódni is látszott. Sõt, amikor a vendégek védelmi hibájából Máthé György a vezetést is megszerezte, sokan gondolták azt, hogy itt ma a barótiaknak fog állni a zászló, de sajnos nem így történt. Az elsõ 45 percben hiába futballozott és birtokolta a labdát többet a BVSC, és alakított ki gólhelyzeteket, a elsõ félidõ véghajrájában egy bodoki villanás elég volt ahhoz, hogy döntetlennel (1-1) vonuljanak szünetre a csapatok.
A második játékrész történéseire talán még a legpesszimistább szurkoló sem gondolt. A bodokiak vezetõ gólja után összecsuklottak a ba-róti legények, ami pedig azután következett, az kész rémálom volt a hazaiak és szurkolótáboruk számára. Természetesen, ahogy ez lenni szokott - a szegény embert az ág is húzza - alapon, a bírói brigád sem volt mindig a helyzet magaslatán, elengedve Bodoknak két lesgyanús gólt, megadva Barótnak ezzel a kegyelemdöfést. A véghajrában, Szakáts révén még szépített a BVSC, kialakítva a 2-5-ös végeredményt, ami önmagáért beszél...
A másik két erdõvidéki csapat közül Bölön idegenben kapott ki 4-0-ra, míg Bardoc hazai pályán 1-0-ra legyõzte a bajnokság ötödik helyezettjét, Gelencét.
A következõ forduló: Szitabodza - Bölön, Bodzaforduló - Bardoc, Csernáton - Barót.

Teremfoci
A baróti kispályás labdarúgás 15 fordulójának rangadóját kétségkívül a Kormos - Autex csapata vívta. A két alapemberét nélkülözõ Autex nem tudott méltó ellenfele lenni a Kormosnak, így 8-3-as arányban maradt alul.


A bajnokságban vezetõ Kormos ezúttal felszívta magát, és egyszerûen lefocizta a pályáról ellenfelét. Az Autex pedig nem volt képes kibontakozni, rengeteg labdát veszített el a középpályán vagy ajándékozott el, leginkább egyéni villanásokkal tartotta életben a mérkõzést, ám ez most kevésnek bizonyult. Ugyanakkor a Kormos egyik legveszélyesebb emberét, Fosztó Lászlót sem tudták kellõképpen semlegesíteni, így rengeteg zavart okozott az Autex védelmében.
Összességében egy fáradt, reményvesztett, zavart Autex-et láthattunk hétfõ este, míg a Kormos csapata bajnokesélyeshez méltóan egy csapatként játszott.
A kapus nélkül maradó Rákos végül 3-6 arányban kikapott a Csillagtól, míg a másik két mérkõzésen az Erpék és a Zecovi is hozta a kötelezõt. A 15. forduló eredményei: Kormos-Autex 8-3, Rákos-Csillag 3-6, Fazizsó-Zecovi 3-8, Bibarcfalva-Erpék 3-9. A következõ 16. forduló hétfõn 18:00 órától Zecovi - Bibarcfalva, Csillag - Fazizso, Autex- Rákos, Trox - Kormos.
<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 812. lapszám "Sport" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.