Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2013.03.08.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 811. lapszám "Sport" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2013.03.08. Sport

Az utolsó fekete döntött: Erdõfüle - Barót 22-23 

Március 3-án, vasárnap 10 órától vette kezdetét, az egész napot átívelõ, Erdõvidéki Challenge kupa - erdõfülei - visszavágó szakasza.
A rendezvényen a baróti szakaszon is helytálló csapatok mérték össze újfent tudásuk. A végeredmény ismét nekünk kedvezett, nagyon kevés különbséggel: Erdõfüle csapata 22 pontot szerzett, míg mi 23 ponttal lettünk kupagyõztesek. A mérkõzések mind egy szálig megérdemlik a lélegzetelállító jelzõt, ennyire nehéz dolga még egyetlen résztvevõnek sem volt.
A torna utolsó mérkõzésének, annak is utolsó játékának legutolsó golyója döntötte el, hogy ki megy haza gyõztesként, mindaddig a pontig szinte minden mérkõzés után egyforma ponton állt a két csapat. Ezúton is szeretnénk megköszönni az erdõfülei csapatnak az igazán vendégszeretõ és kellemes fogadtatást, egyáltalán nem éreztették, hogy "idegenben" játszanánk, valamint külön szeretnénk kiemelni Tókos Józsefet, és közbenjárását, hogy semmiben ne szenvedjünk hiányt, és hogy teljesen új asztalt varázsolt a rendezvényre, és megteremtette azt a színvonalas játék lehetõségét, ami bárhol megállja a helyét a vidéken. Továbbá külön köszönet Tókos Jánosnak (Fortuna Presso), rég nem kóstoltunk olyan finom roston sült húst, amivel fogadták az egész csapatunk. Reményeink szerint folytatni tudjuk ezt a nagyszerû hagyományt, amit kialakítottunk a két település között, és nagy szeretettel várjuk az erdõfülei csapatatot a következõ rangadóra. Baróti Biliárd Klub

A.E. Tókos József a Challenge Kupa egyik szervezõje értékelésében elmondta, összességében egy jó napon vannak túl, kár hogy nem sikerült nyerniük. A vereséget többek között a félig viccesen ab.b. (bibarcfalvi bár) nevû szindróma számlájára írta. Az utolsó mérkõzés utolsó gólyójáig nem lehetett tudni, hogy ki fog nyerni, végül a baróti Gálicza ütötte el a fekete gólyót.... A fülei csapatból kiemelte Bedõ Sándor nagyszerû teljesítményét és a hozáállását úgy a játékhoz, mint a bíráskodáshoz, a barótiakból pedig Péntek József parádézott 4-1-re megnyert mérkõzésén, amivel 20-20-ra egyenlített.
Péntek József.: szoros mérkõzésre számítottunk, úgy is lett, a füleiek jól állták a sarat. Bedõ Lóránt: páratlan, élménydús volt a verseny, ahol az erdõfüleiek is nyerhettek volna. Bedõ Sándor: több alázatot, több tiszteletet a játékkal, valamint társainkkal, és önmagunkkal szemben.
A baróti csapat tagjai: Lázár Zoltán, Bedõ Lóránt, Horváth András, Gálicza Domokos, Borbáth Sándor, Péntek József. Erdõfüle: Csog Sándor, Bedõ Zsolt, Varga Csaba, Ágya Ede, Boda László, Bedõ Sándor.


Kártyaparti
Március 17-én a baróti Fényes vendéglõben, Barót - Erdõfüle 66-os kártyapartira kerül sor.
<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 811. lapszám "Sport" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.