Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2013.03.08.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 811. lapszám "Sport" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2013.03.08. Sport

Rangadót nyert a Trox

A.E. Parázs hangulat, nagyszerû egyéni alakítások, néhol férfias kemény belépések jellemezték a 14. forduló rangadójának történéseit. Egy fordulatokban és izgalmakban gazdag mérkõzést láthattak a nézõk hétfõn este a városi sportteremben, melyet a Trox nyert meg, vagy mondhatjuk úgy is, az Autex veszített el. Tény azonban, hogy a Trox végig a kezében tartotta a mérkõzést, akkor rúgott gólt amikor a legjobban kellett, ezt leginkább a bajnokságban jelenleg 16 találatig jutó Tókos Jenõ góljai is igazolták.


A kezdeti tapogatózós játékot követõen a Trox jól használta ki az ellenfél figyelmetlenségét, bizonytalanságát, és két szemfüles góllal büntet, és a vezetést is átveszi, amit a mérkõzés végéig meg is tud õrizni. Az Autex nagyon küzdött, hol a jól szervezetten és kontrákra építõ Troxal szemben, hol pedig saját magával vívott idegörlõ harcot.
Ennek a következménye az lett, hogy mindvégig csak az eredmény után futott, a csapat vezéregyéniségei pedig nem voltak képesek higgadtak maradni.
A Trox ezzel szemben jól bírta a nyomást, csendben fegyelmezetten focizott, gyõzelmének köszönhetõen továbbra is tartja a lépést az élmezõnnyel. Míg az Autex “csak” a hatodik helyen tanyázik a Csillaggal azonos pontszámmal.

Nagyon küzdött az éllovas Kormos is, ám végül csak hozta a kötelezõt a Csillag ellen, végül egy góllal nyerni tudott.A 14. forduló eredményei: Erpék 12-4 Fazizso, Zecovi 7-5 Rákos, Csillag 5-6 Kormos, Autex 4-5nTrox. A következõ, 15. forduló (március 4): 18:00 Kormos -Autex, Rákos-Csillag, Fazizsó - Zecovi, Bibarcfalva - Erpék.
<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 811. lapszám "Sport" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.