Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2013.03.08.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 811. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2013.03.08. Aktuális hírek

h. C1 kategória - autójámû, mely nem tartozik a D vagy a D1 kategóriába, melynek a megengedett maximális súlya meghaladja a 3500 kg-ot, de kevesebb mint 7500 kg, legtöbb 8 személyszállítására van tervezve és kivitelezve, az autóvezetõn kívül. Az ebbe a kategóriába tartozó autójármûvekhez lehet csatolni egy utánfutót melynek megengedett maximális súlya nem haladja meg a 750 kg-ot.
i. C1E kategória - 1. olyan jármûegyüttes, mely egy C1kategóriájú vontató jármûbõl és egy olyan utánfutóból vagy félutánfutóból tevõdik össze melynek megengedett maximális súlya meghaladja a 750 kg-ot, azzal a feltétellel, hogy a jármûegyüttes megengedett maximális súlya ne haladja meg a 12.000 kg-ot.
2. olyan jármûegyüttesek, melyek vontató jármûvei a B kategóriaba tartoznak, az utánfutó, vagy a félutánfutó megengedett maximális súlya meghaladja a 3500 kg-ot, azzal a feltétellel, hogy a jármûegyüttes megengedett maximális súlya ne haladja meg a 12.000 kg-ot.
j. C kategória - 1. autójámû, mely nem tartozik a D vagy a D1 kategóriába, melynek a megengedett maximális súlya meghaladja a 3500 kg-ot, legtöbb 8 személy szállítására van tervezve és kivitelezve, az autóvezetõn kívül.
2. Jármûegyüttes, mely C kategóriájú vontató jármûbõl és egy olyan utánfutóból tevõdik össze, melynek megengedett maximális sulya nem haladja meg a 750 kg-ot.
k. CE kategória - Jármûegyüttes mely C kategóriájú vontató jármûbõl és egy olyan utánfutóból tevõdik össze, melynek megengedett maximális súlya meghaladja a 750 kg-ot.
l. D1 kategória - 1. autójámû, mely legtöbb 16 személy szállítására van tervezve és kivitelezve, az autóvezetõn kívül, és a hossza nem haladja meg a 8 métert.
2. Jármûegyüttes mely D1 kategóriájú vontató jármûbõl és egy olyan utánfutóból tevõdik össze, melynek megengedett maximális súlya nem haladja meg a 750 kg-ot.
m. D1E kategória - olyan jármüeggyütes mely egy D1kategóriáju vontató jármübõl és egy olyan utánfutóból tevõdik össze melynek megengedett maximális sulya meghaladja a 750 kg-ot. Az utánfutó nem lehet személyszállitás céljára kivitelezve.
(folytatjuk)<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 811. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.