Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2013.02.08.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 807. lapszám "Sport" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2013.02.08. Sport

Változtak a Pumpaházi-holtárok bérletei

A.E.Idéntõl új árak lesznek megszabva a baróti Rika Sporthorgász Egyesület által bérelt Pumpaházi- holtárok esetében. Az új rendelet értelmében 10 lejjel nõ a rendes bérlet a nem Rika tagoknak és 5 lejjel fizetnek többet a Rika tagok egy 24 órás horgászatért.

Az idei horgászengedély árak
Február elsejétõl megszûnik az árkedvezmény a horgászengedélyek kiváltására, így azok a horgászok, akik eddig nem váltottak engedélyt, a tavalyi árak szerint válthatnak.
Felnõtteknek: 101 lej, 65 éves korig, a nyugdíjas jegy: 71 lej, 65 év felett: 36 lej, 75 év felett: 26 lej, 80 felett ingyenes az engedélyek kiváltása. 18 év alatt, valamint az egyetemistáknak is kedvezmények járnak, itt egy évre, ha valaki engedélyt akar váltani 36 lejt kell fizetnie, a mozgássérülteknek: 46 lej.
Azoknak a személyeknek, akiknek eddig nem volt egedélyük, és most szeretnének váltani, az engedély a könyv miatt 15 lejjel többe kerül.


A lékhorgászverseny margójára
Az Erdõvidék január 25-i számából értesültünk, hogy az Antalfish horgászüzlet a Technika tavon lékhorgászversenyt szervezett. Ez így, mint rendezvény szép és jó, tiszteljük a természetszeretõ és védõ horgászokat és a sportág minden támogatóját.
Az egészben viszont van egy szépséghiba, éspedig az, hogy minket, a kaszáló és a tó tulajdonosait nem kérdeztek meg, hogy beleegyezésünket adjuk-e a verseny megrendezésére. Az említett területrõl és vízfelület egy részérõl 2007 óta hivatalos telekkönyvvel és helyrajzzal rendelkezünk, a fenti cselekedet szerintünk teljesen kimeríti a birtokháborítás fogalmát!
Jelen pillanatban sem fizikai, sem jogi személlyel nincs semmiféle érvényes bérleti szerzõdésünk. Megkérjük az érintetteket, hogy az utólagos nézeteltérések, félreértések elkerülése érdekében keressék meg az alulírottakat.


Szotyori Csaba és Ráduly László
<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 807. lapszám "Sport" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.