Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2013.02.08.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 807. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2013.02.08. Aktuális hírek

Ifjúsági alapgyûjtés februárban is!

A baroti Youthbank csapat 6 önkéntes diák lelkes munkájával még február hónapban is folytatja adománygyûjtését.
A begyûlt pénzt egy Ifjúsági alapba helyezik el.
A Háromszéki Közösségi Alapítvány a fiatalok által gyûjtött pénzösszeget duplájára növeli az OTP BANK-kal megkötött szerzõdés alapján, mert ha valaki felajánl 5 lejt, az már 10 lejt jelent a közösség számára, és ezt ifjúsági tervek megvalósítására fordítja.
A felhasználás pályáztatás útján történik, a pályázatok elbírálását ugyancsak a fiatalok végzik. A nyertes pályázatok támogatást kapnak a meghatározott feltételek szerint, az önkéntesek végig követik a pályázatok megvalósulását, és beszámolnak az eredményekrõl a végén.
Lehetõseg szerint bárki hozzájárulhat az Ifjúsági alap gyûjtéséhez, a város 3 pontjában gyûjtõdobozok is találhatók (Háromszék Napilapnál, Erpék üzletekben).
Elérhetõség: 0753876932


Háromszéki Közösségi Alapítvány-
Miklos Melinda Rita

Technológiai ismeretek helyi olimpiász eredményei

A baróti Gaál Mózes iskola V-VIII.osztályokban február 4-én szerveztük a helyi Technológiai Ismeretek versenyét,melyre az idén 58 tanuló vett részt.A legtöbben az V-VI.osztályokból jelentkeztek (47).A 100 pontos ismeretellenõrzõ teszt alapján a legjobb eredményeket a következõ tanulók érték el: V.osztályból: II. Díjasok:Ágoston Gergely-Vencel (V:B) ,Gál Amanada-Dorottya(V.C),Varga Szabolcs(V.D), Dicséretesek: Dávid Barbara, Szász Zsolt (V.B), Dragu Emese- Florentina, Lázár Kinga, Gaál Zelma (V.D). A VI.osztályokból II.Díjas: Ágoston Szilárd (VI.D), III.Díjnak megfelelõ pontszámot értek el:Petõ Ágnes(VI.B), Komporály Gergõ(VI.C), Veres Renáta és Petõ Melinda (VI:B), Osváth Balázs (VI.C),Simon Lavinia-Regina(VI.B),Dicséretbe részesülnek:Máthé Hajnalka-Helga,Dobay Gerzson (VI:C),Rácz Laura-Mónika (VI.B), Fazakas Réka (VI.D). a VII. osztályok között Dicséretben részesült: Bocz Attila (VIIB) és a VIII.osztályokból Dicséretben részesültek az elért pontszámok alapján Preda Valentin (VIII:A) és Kolumbán Ildikó (VIII.B).


Antal Izabella szaktanár és
versenyszervezõ

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 807. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.