Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2013.01.11.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 803. lapszám "Sport" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2013.01.11. Sport

Hamarosan összecsap Barót és Erdõfüle

Ahogy az már hagyománnyá nõtte ki magát, a 2012-es szezon lezárásaként, sikeresen lezajlott az Erdõvidéki Biliárd Kupa téli fordulója.
Két hét leforgása alatt a tornán huszonnyolc versenyzõ próbálta ki magát, továbbá a páros kategóriában, mely ez alkalommal indult elõször, kilenc csapat jelentkezett és mérkõzött meg egymással a dobogó felsõ fokáért.
Az elsõ helyet az õszi címvédõ, Péntek József szerezte meg, döntõt játszva az õsszel ugyancsak második helyet megszerzõ Lázár Zoltánnal. Harmadik helyezettként Boga Zsolt állhatott a képzeletbeli dobogóra, míg Benkõ Szilamér elismerõ oklevelet szerzett.
Csapatversenyben a Bedõ Zoltán Lóránt és Lázár Zoltán páros szerezte meg az elsõ helyet, a döntõt Totolici Istvánnal és Horváth Andrással játszották Harmadik helyezést ért el Péntek József és Rebeka Zsolt. Egy év távlatából, visszatekintve, úgy gondoljuk, hogy egy sikeres esztendõt zártunk. A négy forduló alatt pontosan ötven embert sikerült megmozgatnunk, és közel négyszáz mérkõzést izgulhattunk végig. Eltökéltségünk töretlen, tovább visszük ezt a hagyományt, ameddig energiánkból kitelik, mert úgy látjuk sikerült fellendíteni az erdõvidéki biliárdéletet, és az emberek egyre jobban megkedvelik az, általunk már eddig is nagyra tartott, sportágat.
Gratulálunk minden játékosnak az elért eredményekért, találkozunk tavasszal, a 2013-as év elsõ fordulóján. Elérhetõségünk: facebook.com\\\\\\\\\\\\\\\\ErdovidekiBiliard
A szevezõk

Karácsonyi biliárd verseny a Fortuná-ban
Erdõfülében december 23-án rendezték meg a karácsonyi biliárd verseny, a Fortuna Pressó-ban. A veresnyt Trinfa János nyerte, megelõzve Bedõ Sándort, és Nagy Szabolcsot. A versenyt támogatták az EDISZ és az AMIGÓ KFT. A szervezõk azt szeretnék, ha egy Barót-Erdõfüle összecsapást tudnának rendezni, csapatverseny szintén (5-5 fõ) Chalenge-kupa néven. Az elsõ kihívásra január utolsó vasárnapján (27-én) kerülne sor, Baróton, a visszavágóra februárban lesz, Erdõfülében a Fortuna Pressó játéktermében.
<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 803. lapszám "Sport" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.