Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2008.10.03.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 582. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2008.10.03. Aktuális hírek

Testvérvárosi Ifjusági Találkozó

Egy Európai Bizottság által kiírt pályázati támogatással sikerült megrendeznünk szeptember 22. és 28. között egy testvérvárosi ifjusági találkozót. A találkozó fő témája Az Európai Unió hatása a fiatalokra. A találkozón három testvérváros küldöttsége vett részt: Zirc, Dabas és Budafok – mindhárom város Magyarországról. E találkozó célja többek között az egymás kultúrájának megismerése, barátságok erősítése és új kapcsolatok kialakítása volt. A fiatalok különböző kirándulásokon vehettek részt, a szakmai ülésen bevezetőként az Európai Unióról tárgyaltunk, arra is kíváncsiak voltunk, hogyan látják a testvérvárosi fiataljaink az Európai Uniót, hallhattunk és véleményt nyílváníthattunk demokráciáról, multikulturalizmusról, Európai Uniós pályázatokról és nem utolsó sorban különböző tobábbtanulási lehetőségekről és csereprogramokról. A találkozó nagyon jól sikerült, mindenki jól érezte magát. Reméljük, mindenkinek hasznos volt ez az ”EU-s” beszélgetés és, hogy az újonnan kialakult barátságok tovább folytatódnak.

Felhívás az erdővidéki
színházlátogató közönséghez!

A Barót Városi Művelődési Ház munkaközössége tisztelettel felkéri az erdővidéki színházkedvelőket, jelezzék bérletvásárlási szándékukat a 2008–2009 -es évadra a Városi Művelődési Ház székhelyén vagy a 0267-377813, 0743-031115 -es telefonszámokon október 10-ig. Az Önök jelentkezésének függvényében tudjuk megszervezni a bérletes színházi előadásokat.

Meghívó

Szeretettel meghívjuk Önt, családját és barátait 2008. október 11-én 16 órától, a Baróti Művelődési Ház kistermébe, Máthé János „Magyarhermány kronológiája” című könyvbemutatójára. A könyvet ismertetik: Gagyi József, Oláh Sándor, László Márton történészek.

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 582. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.