Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2012.08.17.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 783. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2012.08.17. Aktuális hírek

Augusztus 6-án a baróti rendõrség Bölön környékén azonosította a 32 éves B. Marian, a 26 éves B.Ion, a 23 éves B. Nicolae árapataki lakosokat, akik két szekérrel tüzelõfát szállítottak igazoló iratok nélkül. A kivizsgálás során kiderült, hogy a bölöni közbirtokosság tárolóhelyérõl lopták a fát, melyet átadtak a tulajdonosnak. A 300 lej értékû kárt megtérítették. Minõsített lopás gyanújával folyik kivizsgálás.
Augusztus 10-én a baróti rendõrséget értesítette a felsõrákosi közbirtokosság képviselõje, hogy július 26 és 30 között a felsõrákosi 31 éves B. Elemér jogtalanul nyolc darab 10-20 cm-es átmérõjû bélyegezetlen fát vágott ki a közbirtokosság tulajdonában levõ erdõbõl, melyet háza tetõzetének megerõsítésére használt fel. A rendõrség a helyszínen vizsgálatokat végezett, a kár értékét a baróti magánerdészet szakemberei állapítják meg.
Augusztus 15-én a baróti rendõrséget telefonon értesítette egy cég adminisztrátora, hogy a 17 éves K.I. kihasználva egy 74 éves nõ figyelmetlenségét, aki ottfelejtette pénztárcáját a bejárat melletti üres kasoknál, ellopta azt, melyben 300 lej volt, egy arany nyaklánc és a személyazonossági igazolvány. A pénztárcát és a benne levõ javakat visszaadták a tulajdonosnak.
A rendõrség folytatja a kivizsgálást, a gyanúsítottak szabadlábon védekezhetnek.<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 783. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.