Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2012.08.03.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 781. lapszám "Sport" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2012.08.03. Sport

Rajt elõtt a baróti labdarúgás

A.E. Hamarosan kezdetét veszi D osztályos szinten is a 2012-2013-as labdarúgó bajnoki idény, a mezõnybõl ezúttal sem hiányozhat a Baróti VSC együttese, amely immáron évtizedek óta képviselteti magát megyénk labdarúgó életében. Az út, melyet végig kell járni, egyáltalán nem könnyû, na nem azért, mert nincs utánpótlás, a legnagyobb gondot a pénz hiánya jelenti, hiszen enélkül elképzelhetetlen még ilyen szinten is a foci. A csapat vezetõsége a nehézségek ellenére bizakodva tekint a jövõbe, dobogós céljaik nincsenek, de kiesni sem akarnak, méltón akarják képviselni a várost - beszélt az idény terveirõl Lázár Csaba és ifj. Benkõ Levente.
A csapat háza táján is volt jövés-menés a nyáron, a keretbõl két játékos Cojocaru Gabriel és Albert Flórián Bardocra igazolt, Máthé György és Kovács Dénes pedig külföldi munkát vállalt, de továbbra is a csapat kötelékébe tartoznak. Mihály Róbert és Brassai Zoltán a nyáron érkeztek a csapathoz. A keret a következõ játékosokból áll: Borcaias János, Incze István, Hermann Herbert (kapusok), mezõnyjátékosok: Kurta József, Szakács Tibor, Lázár Csaba, Máthé Róbert, Asztalos Csaba, Bódi László, Hajdó Zoltán, Bede István, Balázsi István, Keresztély Zsolt, Vincze Róbert, Sugár Loránd, Potyó Imre, Mihály Róbert, Fosztó László, Zelch Ervin, Brassai Zoltán, edzõ: Fejes Géza.
Lázár és Benkõ elmondták, bíznak abban, hogy az új városvezetés a csapat mellé áll, és teljesíti a szerzõdésben leírtakat, hiszen erre a támogatásra nagy szüksége van a csapatnak, egyelõre ez a minimális. Megtudtuk azt is, hogy a sportbázisra is ráférne egy javítás, leginkább a lelátó az, ami aggasztó állapotba került, jelenleg azonban ennek megcsinálására nincs anyagi fedezet.
<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 781. lapszám "Sport" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.