Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2012.07.06.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 777. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2012.07.06. Aktuális hírek

Elkezdõdött a munka

A.E. A baróti polgármesteri hivatal ezúton is megköszöni a TransylMania együttesnek, hogy 10 éves évfordulójuk alkalmából, tíz darab facsemetét ültettek el a posta mögötti dombon. “Az effajta kezdeményezéseket az elkövetkezõkben is szívesen vesszük, szeretnénk, ha az itteni emberek ültetnének fát, hiszen az itthoniak könnyebben gondját tudnák viselni a csemetéknek, mint például Magyarországról.” - mondta Lázár-Kiss.


Alakítják a város- és faluképet
Szakács László alpolgármester elsõdleges feladata a közterületek és a közintézmények környékének a karbantartása, amit a szociális munkásokkal végeztetnek majd el. Baróton a kórház udvarát szedték rendbe, fõként az új mentõállomás körüli területet tisztították meg, e mellett, legelõször Bibarcfalván voltak. Itt rendbetették a Temetõkert körüli részt, füvet kaszáltak a strand területén, az új és a régi patakmeder között pedig a hivatal erõgépeivel megjavították az átjárót. A munkával azonban nem állnak le, itt még ebben a hónapban a szociális munkásokkal patakmeder-tiszítást végeztetnek a város területén - tájékoztatott Szakács László alpolgármester.
A városközpont mellett a város bejáratánál lévõ háromszögeket is rendbe akarják tenni, be szeretnék ültetni virággal, az egyik ilyen hely Barót felsõ bejáratánál, a baptista templom elõtt van, a másik pedig az olaszteleki út letérõjénél. Az újonnan épített temetõkert körüli részt is mihamarabb rendbetennék.
<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 777. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.