Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2012.05.25.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 771. lapszám "Sport" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2012.05.25. Sport

Megjöttek az ANPA-s kártyák!

A.E. A hétvégén megtartott páros versenyen összesen harminc csapat nevezett be. Az elõzetes tapasztalatokkal ellentétben nem volt igazán könnyû a halfogás, még úgy sem, hogy nemrég telepítettek közel 1200 kg pontyot a Pumpaházi holtárokba. Itt most az igazán rátermetteknek állt a zászló, és egy kis szerencsével könnyen el lehetett csípni egy-egy jó helyezést. íme a végleges rangsor a két fordulót követõen: 1. Petianu Eugen - Scripcaru Stefan, 2. Ágoston Szilamér - Orosz Ervin, 3. Borbáth László - Szász Botond. A verseny szünetében átadták az okleveleket az elsõ ízben útjára indított horgász akadémia végzõseinek.
Kovászna megyei döntõ
A baróti RIKA sporthorgász-egyesület 2012 június 3-án állóvízi horgászversenyt ( Kovászna megyei-döntõ) szervez a Pumpaházi tónál, minden kategóriában (gyermek, serdülõ, felnõtt férfi és nõi). Résztvehet bárki, akinek 2012-es horgászengedélye van az AJVPS Covasna, vagy a baróti RIKA SHE által kiállított, pecséttel ellátott. Bõvebb információ: www.erdovidekihorgasz.webuda.com.
Megjöttek az ANPA-s kártyák!
Aki március 22-ig kiváltotta az engedélyt, az a kártyát átveheti a délutánonként Baróton a Cola-bárban. Amely személyek azután váltották ki az engedélyt, azok június végén kapják meg.
Akció az Antalfish-nél!
Barót központjában akár, teljes pontyozó felszerelés (damil, orsó, 3,60 m bot) vehet csupán 200 lejért! Megéri, hogy benézzenek!
<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 771. lapszám "Sport" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.