Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2012.05.11.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 769. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2012.05.11. Aktuális hírek

Május 4-én a rendõrséget értesítette a 75 éves bardoci D.R., hogy május 2-án odaadta tehenét a köpeci 31 éves G.D.-nek és a csíkcsekefalvi 29 éves M.L.-nek, akik megígérték, hogy másnap más tehenet visznek cserébe neki, de nem tartották be szavukat, sõt a tehenet másnak adták. Bizalommal való visszaélés gyanújával folyik kivizsgálás.
Május 4-én a rendõrséget értesítette a 44 éves baróti K.I., hogy hazafele tartva az utcán találkozott a 32 éves L.S.-el, akit számonkért, amiért egy hónappal ezelott az unokatestérével összetûzésbe került. Egy szóváltás után L.S. ököllel arcon ütötte K.I.-t, aki olyan súlyos ütést kapott, hogy a baróti kórház sürgõsségi osztályára kellett szállítani. A tett elkövetését annak függvényében sorolják be, hogy hány nap kórházi kezelést igényel az áldozat.
Május 8-án a rendorséget értesítette a 45 éves magyarhermányi B.B., hogy április 20 és május 1 között a 25 éves magyarhermányi V.R. ellopott 600 méter dróthálót, a Tölgyes nevû helyrõl egy mezõgazdasági terület kerítésérõl, melyet a faluban értékesített. A kár értéke 7000 lej.<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 769. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.