Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2008.10.03.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 582. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2008.10.03. Aktuális hírek

Szeptember 23-án a Vízgazdálkodási Igazgatóság munkatársai jelentették a rendőrségen, hogy ismeretlen tettesek elloptak egy lapancsot a Kormos és az Olt találkozásától körülbelül 300 méterre. Az ügyben a rendőrség kivizsgálást folytat ismeretlen tettesek ellen.

Szeptember 26-án este 7 óra felé L. V. 54 éves baróti lakos saját otthonának udvarán összeverekedett 21 éves fiával. A verekedés egy nézeteltérésből bontakozott ki, amelynek során az apa súlyos sérüléseket szenvedett, valamint telefonját is összetörte fia. Az ügyben kivizsgálás folyik.

Szeptember 26-án a bölöni rendőrök 15 és 19 óra között egy megelőző akciót szerveztek erdészeti vonalon. Ez alkalommal azonosítottak egy B. T. földvári lakost aki 18 méter fát szállított egy Brassó megyébe bejegyzett teherautón. Mivel a fához nem rendelkezett igazoló dokumentummal a rendőrség 1000-től 3000 lejig terjedő pénzbírságot mért ki rá, valamint elkobozta a faanyagot.

 Szeptember 27-én 21:30-kor a vargyasi rendőrök egy közúti ellenőrzés során megállítottak egy Kovászna megyébe bejegyzett személygépkocsit, amelyet B. B. 40 éves baróti lakos vezetett. Az ellenőrzés során kiderült, hogy az autóvezető nem rendelkezik semmiféle járműre érvényes hajtási engedéllyel, ezért eljárást indítottak ellene hajtási engedély nélküli vezetés közutakon vádjával. A tettes szabadlábon védekezhet.

Szeptember 29-én V. A. 39 éves baróti lakos értesítette a rendőrséget, hogy ismeretlen tettesek alkatrészeket loptak le a biciklijéről, valamint megrongálták a kétkerekű járművet. A bicikli a lépcsőházban volt, amely kaputelefonnal volt felszerelve. Az ügyben a tettes azonosítása érdekében folyik a kivizsgálás.

Múlt héten két bejelentés is érkezett a baróti rendőrségre, hogy ismeretlen tettesek mobiltelefont loptak el kiskorú gyermekektől. Mindkét esetben a kivizsgálás jó irányba halad a tettesek azonosítása érdekében. Ugyanakkor a rendőrség felkéri a szülőket, hogy ha mobiltelefont adnak gyerekeiknek számoljanak következményekkel is.


<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 582. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.