Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2009.01.23.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 597. lapszám "Magazin" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2009.01.23. Magazin

Kos – márc. 21- ápr. 20.

Szerencsésnek mondhatod magad, mivel értékelik megbízhatóságodat, tudásodat, sőt a belőled áradó erőből másokat is feltölthetsz. Érzelmi ügyekben több mint valószínű, hogy változás várható. Valószínűleg egy új kapcsolat küszöbén állsz, de megnyílnak a kapuk, amitől szinte sugárzóvá válsz. Ügyelj arra, hogy olyan embert megsajnálnod vagy még áldozatot is hoznod érte, aki nem érdemli meg, nagyon sok erődet felemészti.

Bika – ápr. 21- máj. 20.

Az egy percig sem kétséges, hogy most meglehetősen fontosak a karrier kérdései, egyértelmű hát, hogy tenned is kell valamit. Lépned kell, válaszolnod a hivatásodban mutatkozó kihívásokra. Csak azt nem tudod egyértelműen eldönteni, mi legyen a cselekvés legjobb módja. Néha azt gondolod, hogy minden érzelmet félre kellene tenned, máskor viszont túl ridegnek véled ezt a megközelítést.

Ikrek – máj. 21- jún. 21.

Mostanság a karrieredet és a családi békédet fenyegeti veszély. Nagyon sok munka és elintéznivaló vár rád, ami alaposan elterelheti figyelmedet a fontos dolgokról. Támogatást, segítő protekciót most nem várhatsz senkitől, csak a saját képességeidben bízhatsz. Ne aggódj, így legalább csalódás sem érhet. A hét második fele sok szempontból jó lehetőségeket kínál.

Rák – jún. 22.- júl. 22.

Vannak napjaid, amikor kifejezetten élvezed a munkahelyi nyüzsgést, főként azt, hogy nagyon talpraesetten tudsz megoldani egy-egy szövevényes problémát. Persze élvezed a sikert, csupán csak egy dolog aggaszt, valahogy mindig úgy alakulnak a dolgok, hogy nem vagy képes tartóssá tenni az elért eredményeidet. Úgy tűnik, nagyon hamar elfelejtik érdemeidet, vagy pedig mások is képesek sikert aratni.

Oroszlán – júl. 23.- aug. 23.

Most igazán csak a személyes horoszkópod adhat választ arra, hogy miként alakulhatnak körülményeid és lehetőségeid. Az elmúlt nem is rövid időszakban alaposan át kellett gondolnod az emberekhez való viszonyodat, kapcsolatodat. Nagyon valószínű, hogy ez az átalakulás éppen most érkezik a csúcspontjára. Semmi sem történik egyik pillanatról a másikra, de a jelenlegi helyzetben olyan folyamatok indulnak el.

 Szűz – aug. 24.- szept. 23.
Kezdetben úgy érzed majd, hogy minden erőfeszítés hiábavaló és teljességgel felesleges. Régi, szép tervek dőlnek dugába. Titkos ellenségeid, vagy akaratlan ellenfeleid minden lépésedben hátráltatnak. Családod is mostanában sokkal több terhet rak a válladra, mint amennyit könnyen képes lennél elviselni. A hét második felétől azonban magadra találsz. Sikerül rendet teremtened abban a káoszban, amit talán éppen saját magad hoztál létre.

Mérleg – szept. 24.- okt. 23.
Egészségesen távolságtartó vagy a környezeteddel szemben, és ez sajátos módon meglehetősen jót tesz a kapcsolataidnak. Mintha rájöttél volna arra, hogyan kell kezelni azokat, akik kissé hajlamosak az érzelmi zsarolásra és hasonló mesterkedésekre. Szeretetteljes szigorral szereled le az esetleges indulati kitöréseket, nem esel kétségbe, ha látványos jelenetekkel akarnak befolyásolni.

Skorpió – okt. 24.- nov. 22.
Azt is mondhatnám, hogy eléggé borotvaélen táncolsz. Nem vagy ugyan egyensúlyozóművész, de mégis képes vagy uralni a helyzetet, ha magadon is tudsz uralkodni. A Mars nevű bolygó feszítő fényszögeivel arra kényszerít téged, hogy mindent azonnal, ellentmondást nem tűrő módon próbálj véghez vinni. Lehet, hogy a türelem nem rózsát terem, hanem éppen átsegít egy olyan holtponton, ami később már nem okozhat fejfájást.

Nyilas – nov. 23.- dec. 21.
Ahogyan az alkalom szüli a tolvajt, úgy a szorongás előkészítője az úgynevezett peches eseményeknek. Igazán nincs mitől félned még akkor sem, ha mostani anyagi helyzeted eléggé kilátástalannak látszik. Minden más szempontból a sors kegyeltjének számítasz most, az anyagi káoszból pedig hamarabb szabadulsz, mint hinnéd. Bátran kezdhetsz új dolgokba, a biztos siker reményében indíthatsz vállalkozást.

Bak – dec. 22.- jan. 20.
Törekvéseid nem hiábavalók, csak ki kell várnod a megfelelő pillanatot. Egyelőre sokkal inkább a tervek a fontosak, a kivitelezéssel pedig jobb volna egy kicsit várni. Ígérhetnek új állást, házat vagy lakást, sőt szerelmi ajánlatokban sem lesz hiány. Azonban a szép szavak vagy érdekből fakadnak, vagy olyan lehetőségeket kínálnak, amikbe egíyelőre nem szabad belevágni. Néhány nap múlva már letisztázódik a káosz.

Vízöntő – jan. 21.- febr. 19.
Jó volna, ha az ember úgy látná a pillanatnyi helyzetét, ahogyan később, napok esetleg hetek múlva látná. Jogosan félted az egészségedet. Nem igazán tudsz mit kezdeni ellenfeleiddel, akik persze nem biztos, hogy ellenségek. A szövetségesek, a barátok, sőt ráadásul a házastársad sem ért meg most igazán. A kapcsolataidra a közeljövőben jó és rossz is egyaránt vonatkozik.

Halak – febr. 20. - márc. 20.
Egyedül is megállod a helyed az életben, de partnereddel vagy házastársaddal kéz a kézben nemcsak biztonságban vagy, hanem könnyebben is boldogulsz. Viszonozd tehát a kézszorítást, és használd ki bátran azt a sok segítséget, amit a társadtól, vagy esetleg idegenektől kaphatsz. Sok jó barátra, szövetségesre tehetsz szert, de ha nem vigyázol eléggé, bizony irigyeid és ellenfeleid id akadhatnak.<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 597. lapszám "Magazin" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.