Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2012.04.30.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 763. lapszám "Sport" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2012.04.30. Sport

Új év, új tervek

Március 24-én szombaton megtartotta évi gyûlését a Rika Sporthorgász Egyesület vezetõtanácsa. Marian István elnök a tavalyi év megvalósításairól, a pénzügyi helyzetrõl, a horgásztatási feltételekrõl, az új horgászrendrõl, haltelepítésrõl, versenyekrõl, közmunkák és ellenõrzések megszervezésérõl, és nem utolsó sorban az idei év terveirõl, költségvetésérõl tájékoztatta a jelenlévõket.
Az egyesület cenzora Kiss Ferenc beszámolt a Rika Sporthorgász Egyesület kiadásairól és bevételeirõl, ellenõrizte az elszámolást és a könyvelést, amit renben talált. Az egyesület kilábalta az árvíz okozta károkat, és végre új tervekkel, reményekkel indulhat neki a 2012-es horgászidénynek. Jelen pillanatban az egyesület 232 tagot számlál, ennyien váltották ki az engedélyüket, 2011-ben összesen 284 tag volt.
Bevezették a \"Catch & Release! Fogd meg és engedd vissza! \" sportjegyet, amit kizárólag a RIKA tagok vehetnek igénybe, és csak az örök lakókocsija elõtti versenypályára szól, hogy ellenõrizhetõ legyen.
A jegy ára 10 lej, napkeltétõl-napnyugtáig szól, és halat nem szabad elvinni. A kifogott halakat azonnal vissza kell engedni a vízbe.
Az egyesület egy alternatívát kínál így azok számára is, akik kevés idõvel rendelkeznek, vagy csak sporthorgászok, és nem tartanak meg halat, így nem éri meg egy teljes napijegyet váltaniuk.
Figyelem! Támogassa adójának 2%-val a Rika sporthorgász egyesületet! ASOCIATIA PESCARIILOR SPORTIVI RIKA BARAOLT, RO 525100, Barót, Ady Endre u.1/A, COD FISCAL - 19103546 CONT BANCAR IBAN - RO57RNCB0125063414440001 BCR Agentia Baraolt.


Összeállította: Albert Egon
<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 763. lapszám "Sport" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.