Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2012.04.30.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 763. lapszám "Közélet" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2012.04.30. Közélet

Hol épüljön fel a bevásárlóközpont Ön szerint? Jó ötletnek tartja-e, hogy a buszmegállóba épüljön,  vagy inkább más helyet képzelne el neki?

Andorkó József, 31 éves, Linux operációs rendszer terjesztõ: Szerintem jó ötlet a buszmegállóba tervezni, amúgy meg a buszmegállót vissza lehetne helyezni a régi helyére. Nagyon is jó helyen volna, a központhoz közel, és bárki számára elérhetõ.


Trinfa Zsuzsa, 28 éves eladási ügynök: Egyáltalán nem örülök annak, hogy a buszmegállót erre szándékozzák felhasználni, mert eltûnik a kilátás nekünk, azoknak, akik az ANL-s lakásban lakunk, amúgy meg allítólag parkosítás van ide tervezve, és akkor nem lesz semmi értelme, ha eltakarja egy nagy épület.


Barabás Rita Renáta, 26 éves, elárusítónõ: Szerintem nem lenne jó ötlet ha a buszmegállóba építenék a bevásárlóközpontot, mert a kisvállalkozók megéreznék, és mivel én is alkalmazott vagyok, elveszíteném az állásomat, és amúgy is minden városban megfigyelhetõ, hogy a város szélén találhatók az efféle áruházak.


Borcãiaª Irén, 44 éves, elárusító: Véleményem szerint a buszmegálló nem a legmegfelelõbb hely, vannak más, alkalmasabb helyek egy bevásárlóközpont felépítésére, mint például a város szélén.


R. Anikó, 31 éves, varrónõ: Természetesen jó lenne egy bevásárlóközpont, de nem a városban. A város bármelyik szélén el tudnék képzelni egy bevásárlóközpontot, de semmiképp nem a városban.


Barabás Ildikó, kismama: Annak ellenére, hogy az ANL-s tömbházban lakok, nem zavarna, ha oda épülne egy bevásárlóközpont, sõt örülnék neki, hogy Baróton is nyílna végre.


Dr. Demeter Júlia, 75 éves nyugdíjas: A buszmegálló egyáltalán nem alkalmas erre a célra, mert kis területrõl van szó, arról ne is beszéljünk, hogy az ottlakóknak sem kedvezne egy nagy épület felépítése. Kétlem azt is, hogy környezetvédelmi engedélyt kaphatnának az odaépítéshez, nem való oda semmiképp! Alkalmas helynek találom a felsõrákosi keresztútnál való területet, mert aki nagybevásárlást akar, az úgy, mint nagy városon ingyenes buszok segítségével megteheti, így a kis üzleteink is élnének, mert nagyon fontosak, hiszen õk adják a kenyeret.


Fink Irén 66 éves nyugdíjas: A tervezett hellyel nem értek egyet, az autóknak megállóhelyre van szükségük. Egy ilyen bevásárlóközpont területet igényel, bármelyik városban látható, hogy a városon kívül helyezkednek el, ez nem vélelen, a városban nem egészséges.
kérdezett: derzsi lily
<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 763. lapszám "Közélet" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.