Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2012.03.02.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 759. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2012.03.02. Aktuális hírek

Február 22-én a baróti rendõrséget értesítette a 42 éves V.A.L. nagybaconi lakos, hogy a 33 éves sepsiszentgyörgyi J.A., aki állatgondozóként dolgozott nála, négy Suffolk fajtájú bárányt lopott el a garázsból és egy Nokia márkájú telefont, a kár értéke összesen 6000 lej, melyet nem sikerült megtéríteni. Lopás vádjával folyik kivizsgálás.
Február 25-én a baróti rendõrök Nagybaconban járõrözés közben azonosították a 16 éves B.T. nagybaconi lakost, aki szekérrel akácfát szállított igazoló iratok nélkül. A kivizsgálásból kiderült, hogy a tettes fejszével két bélyegezetlen, 24, illetve 26 cm átmérõjû fát vágott ki az Uzon orra nevû helyrõl, mely a nagybaconi közbirtokosság tulajdona. A körülbelül 1 köbcenti faanyagot elkobozták és a nagybaconi közbirtokosságnál hagyták megõrzésre, a fejszét is elkobozták.
Február 26-án a baróti rendõrök azonosították a 45 éves T.J. baróti lakost, aki a Kossuth utcán vezetett ittas állapotban. Az alkoholszint mérõ 1,04 mg/l tiszta alkoholt mért a kifújt levegõben, kórházba szállították vérvételre az alkoholszint pontos megállapítása érdekében. Ittas állapotban való vezetés gyanújával folyik ellene kivizsgálás.
Február 28-án a baróti rendõrséget értesítette a 41 éves székelyszáldobosi M.S., hogy 28-án a 28 éves F.R. székelyszáldobosi lakos jogtalanul bement lakásába, és kérésére sem távozott, és megfenyegette a tulajdonost. Lakhelysértés és fenyegetés gyanújával folyik kivizsgálás.
Február 26-án a baróti rendõrök azonosították a 22 éves B.SZ. baróti lakost, mialatt a Béke utcán autót vezetett ittas állapotban. Az alkoholszintmérõ 0,64mg/l alkoholt mért a kifújt levegõben, kórházhoz szállították vérvétel céljával. Ittas vezetés gyanújával folyik kivizsgálás.<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 759. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.