Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2012.02.03.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 755. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2012.02.03. Aktuális hírek

 Honismereti túrasorozatunk huszonnegyedik kirándulására február 4-én, szombaton kerül sor. E hónapi úticélunk: Ürmös környéke, illetve az ürmösi farsangi felvonuláson való részvétel. Túravezetõ: Lõrincz Sándor biológia tanár.
Indulás 8.30 órakor (pontosan) autóbusszal a baróti buszmegállóból Nagyajta Apáca felõli végéig, ahonnan, érintve a nemrég újraállított Székelyföld táblát és átkelve az Olton, a Tárfa bérc Kerek hegyének töve mellett jutunk el Ürmösre. Ott csatlakozunk a 10 órakor induló farsangi menethez és kisérjük õket a falun át. Közben a helyi unitárius templomot is meglátogatjuk, majd a farsangi menettel az állomásra is kivonulunk fogadni az "egyórás" vonatot. Ürmösrõl gyalogosan folytatjuk utunkat Ágostonfalváig, ahonnan 16 óra körül autóbusszal érkezünk vissza Barótra. 
A túra gyalogos részének becsült hossza 12 km. Minden korosztály képviselõit szeretettel várjuk, de túráinkon a 14 éven aluli kiskorúak, csak felnõtt kisérõ társaságában vehetnek részt.
Honismereti túrasorozatunkról további információkat a http://erdovidek.weebly.com honlapon találnak, vagy a 0746-089140-es telefonszámon, Demeter Zoltántól igényelhetnek.                                     - erdõvidéki -


<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 755. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.