Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2012.01.20.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 753. lapszám "Közélet" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2012.01.20. Közélet

Mi tettem, és mit nem 2011-ben?
Ha egy kissé késve is, de annál nagyobb igyekezettel teszem közzé a beszámolómat, melyet az évek folyamán mindig megtettem.
Nem mondható a 2011-es esztendõ a sikerek évének, ellenben ebben az évben is voltak kisebb nagyobb megvalósítások. Mindezeket nem sorolom fel, hiszen nem csupán az én érdemem illetve kudarcom, hanem csapatmunka, a többi  tanácsos kolléga segítsége is kellett, és nem mindig voltunk elegek a frakcióba, ezért voltak sokszor nemkívánatos döntések is. Ez nézõpont kérdése, hogy ki mit  valósított meg egyénileg vagy csapatban egyaránt, de mint említettem, nincs amivel nagyon büszkélkedni, ez annak is köszönhetõ, hogy egyre jobban csak az ellentéteskedés uralkodik szervezetten, illetve a pártok között is. Sajnos úgy vagyunk vele, hogy nem mondjuk ki az igazat és néha elhitetjük magunkkal is a valótlanságokat, melyek csakis rossz irányba vezetnek, és a szenvedõ alanya nem más, mint a mindennapi ember, vagyis az adófizetõ. Nem szeretném beszámolómat más vizekre terelni, annak is el fog jönni az ideje, de úgy érzem az álláspontomat ki kellet nyilvánítsam és ez a beszámoló épp jó erre.
A 2011-es esztendõben két gyülésrõl hiányoztam egy rendes ülésrõl és egy rendkívülirõl, mindkettõrõl értesítettem az illetékes személyzetet a távolmaradásom konkrét okáról. Tehát ez idõszak alatt nyolc rendes ülés és a hét rendkívüli ülés volt. A többi alkalomkor próbáltam a döntésemet úgy hozni, hogy az a város és a falvak érdekeit szolgálja, ez nem mindig sikerült, és ennek oka nem más, mint a fent említett ellenségeskedés úgy párton belül, mint a pártokkal szemben. A kitûzött idõben megtartottam a fogadóórát, melynek jegyzõkönyvét leadtam beiktatásra. Próbáltam tapasztalatommal és tudásommal segíteni az embereket, akik kikérték véleményemet, illetve koordináltam a szociális munkásokat.
Ennél több történt a 2011-es esztendõben, de dióhéjban ennyit szerettem volna leírni, és a törvény által leírt kötelességemnek is egyben eleget tenni.
Még úgy érzem, annyira az év elején vagyunk, hogy megengedhetem magamnak, hogy e beszámoló kapcsán kívánjak a tanácsos kollégáknak egy barátságosabb és a döntésekben egyhangúbb évet illetve egy boldogabb új évet minden baróti, köpeci, rákosi, miklósvári, bibarcfalvi és bodosi embernek.
 Józsa József tanácsos, (Bodos. 2012. január 15.)


<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 753. lapszám "Közélet" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.