Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2011.09.16.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 735. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2011.09.16. Aktuális hírek

 Szeptember 9-én 12.15 órakor a baróti rendõrséget értesítette I.A. baróti lakos, hogy egy gazdasági területrõl két ismeretlen személy kukoricacsöveket szed. A rendõrség a helyszínen tetten érte Sz.J. 37 éves és M.M. 49 éves felsõrákosi személyeket, akik 200 kg kukoricát loptak el, melyet öt raffiazsákba raktak, és haza akartak szállítani.

 Szeptember 10-én 11.55 órakor a baróti rendõrséget értesítette T.E. bölöni lakos, hogy Bölönben, a Sárospatak nevû helyen veszekedés zajlik legeltetési problémák miatt az 52 éves B.L., a 32 éves K.Cs. és a 22 éves K.H. és a 29 éves K.L. között. A veszekedés következményeként B.L.-t K.L. egy bottal megütötte, akit sérülései miatt a sepsiszentgyörgyi kórházba szállítottak, ahol fej- és arcsérülésekkel diagnosztizálták. K.H.-t is fejbeütötte K.Cs., õ azonban visszautasította a kórházi ellátást. A konfliktust a rendõrök csitították el. A sérültek kezelési napjának száma szerint folytatják a kivizsgálást.

 Szeptember 11-én a baróti rendõrséget értesítette K.L. 56 éves baróti lakos, hogy éjjel 02.15 órakor, miközben hazafele tartott a Vitalite bárból, a Kossuth Lajos utcán hátulról rátámadt egy ismeretlen személy, aki megszorította a nyakát, és ököllel az arcába ütött, elvéve a pénztárcáját, mely a felsõje jobb zsebében volt. A pénztárcában kb. 700 lej volt, egy személyi igazolvány és egy bankkártya. A rendõrség a tett helyszínén vizsgálatokat végzett, az információk alapján azonosították a tettest, a 29 éves baróti J.F. személyében. A tettes 10-rõl 11-re virradó éjszaka a Vitalite bárban tartózkodott, ahol alkoholt fogyasztott. Ugyanott tartózkodott a károsult is. Miután a károsult távozott, J.F. kihasználva, hogy egyedül volt, követte, és elvette a pénztárcáját. Utólag az üres pénztárcát a Béke utcában egy híd alatt eldobta, a pénzt hazavitte. A pénztárcát megtalálták az iratokkal együtt, és a 701 lejt teljes egészében visszaszerezték. A kivizsgálás folyik a tettes ellen rablás vádjával.

Kiss Lehel ezúton szeretné megköszönni a baróti rendõrségnek a gyors ügyintézést.

 Szeptember 11-én a 34 éves V.R. nagybaconi lakos értesítette a rendõrséget, hogy Uzonkafürdõi lakását feltörték. A helyszínre érkezõ rendõrök megállapították, hogy ismeretlen tettesek erõszakkal behatoltak a hétvégi házba, ahonnan egy LCD televíziót vittek el és egy mikrohullámú sütõt, a kár értéke 2.500 lej. A helyszínen kivizsgálásokat folytattak.
 Szeptember 11-én a baróti rendõrséget értesítette Sz.A. szárazajtai lakos, hogy C.Gh.52 éves szárazajtai lakost bántalmazta élettársának leánya, a 32 éves szárazajtai K.E. Az áldozatot a sepsiszentgyörgyi kórházhoz szállították, ahol kórházi kezelésben részesült.

 A helyszíni vizsgálat után az áldozat lakásában egy kést találtak, és azonosították az elkövetõket. Kiderült, hogy az áldozat elkergette élettársát, ezért bosszúból annak leánya bántalmazta. Az áldozatot felügyelet alatt tartják a sepsiszentgyörgyi sebészeten. A kezelési napok számának függvényében történik meg a tett besorolása.

 Szeptember 12-én a baróti rendõrség járõrözés közben Nagyajta területén megállítottak egy Ford márkájú autót ellenõrzés céljából, melyet A.T.N. 24 éves apácai lakos vezetett. A sofõr beismerte, hogy nem rendelkezik semmilyen kategóriájú hajtási engedéllyel. A kivizsgálás folyik ellene közúton való vezetés miatt hajtási engedély nélkül.

 Szepember 13-án a baróti rendõrséget értesítette A.I. 47 éves baróti lakos, hogy 12-rõl 13-ra virradó éjszaka ismeretlen tettesek két nõi kerékpárt loptak el egy tömbház földszintjérõl. A kivizsgálás folyik minõsített lopás vádjával.


<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 735. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.