Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2011.09.02.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 733. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2011.09.02. Aktuális hírek

 Augusztus 31-én a baconi és baróti rendõrség járõrözés közben azonosították a 21 éves L.C. árapataki lakost, aki a 43-as úton, Bodos közelében állomásozott  Dacia 1300-as autójával. Az ellenõrzések során kiderült, hogy a 21 éves B.C., a 21 éves N.B.C. és a 24 éves N.M.C. árapataki lakosokat szállította Kisbacon és Magyarhermány települések környékére, ahonnan õk 300 méter kábelt loptak el. A kivizsgálás folyik minõsített lopás és a telefonhálózat károsítása gyanújával.

 Augusztus 31-én a bardoci rendõrséget értesítették a 112-es segélyhívó számról, hogy székelyszáldoboson a cigány negyedben botrány tört ki. A helyszínen a rendõrség meggyõzõdött, hogy a 38 éves C.A. és a 23 éves K.L. száldobosi lakosok az alkohol hatása alatt jogtalanul bementek D.A. székelyszáldobosi lakos udvarára, ahol veszekedés tört ki a házigazda és a jövevények között, akik bántalmazi akarták õt és élettársát, az apácai B.M.-et. A botrány alatt K.L.-t a károsított fia, a 19 éves D.A.R. egy vassal fejen és háton ütött, ezért a baróti kórházhoz szállították, hogy  orvosi ellátásban részesüljön. K.L.-t törvényszéki orvoshoz tanácsolták, hogy ütés miatt panaszt tehessen. Lakhelysértés vádjával indítottak nyomozást.


<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 733. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.