Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2011.08.26.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 732. lapszám "Sport" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2011.08.26. Sport

Versenyeredmények
A.E. Hétvégén zajlott a II. Lamacarp -Tex horgászverseny Baróton, a Rika Sporthorgász  Egyesület által bérelt Pumpaházi holtárkon. Az egynapos, két fordulós versenyre 35 személy nevezett be a megyébõl, a barótiak mellett jöttek más régiókból is. A népes mezõny egyben magasabb színvonalat is jelentett, hiszen rengeteg jó horgász próbált múlt vasárnap szerencsét. Bár nagyszerû volt az idõ, a versenyfeltételeknek mégis nem igazán kedvezett a nagy meleg, sõt olyan horgász is akadt, aki alig fogott valamit a két forduló alatt. Mivel kimondottan finomszerelékes horgászat volt, a versenyzõk inkább az apró halra mentek, ezért is fordulhatott elõ, hogy a nap folyamán többen is szalasztottak - köztük Antal Zsolt is - igéretes pontyokat, az apróbb horgoknak köszönhetõen. 
A II. Lamacarp-Tex kupa díjazottjai: I. Balaj Seriu (3.370 gr) II. Szász András (2.430 gr) III. Ujvári Krisztián (2.890 gr).
Az elsõ ötbe egy baróti horgásznak is sikerült beférnie, Ágoston Szilamérnek, akinek a gyerek kategóriában megszerzett elsõ helye (2.130 gr) a felnõttek között az ötödik helyre volt elegendõ. A negyedik helyen Nagy Levente (2.510 gr) végzett. Szilamér mellett említésre méltó eredményt ért el még a barótiak közül: 8. lett Balázs András (4040 gr, az elsõ fordulóban õ fogta a legtöbb halat 3440 gr), a 10. Nagy Zoltán (1750 gr) lett.


<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 732. lapszám "Sport" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.