Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2011.06.17.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 722. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2011.06.17. Aktuális hírek

 Erdõvidéki honismereti túrasorozatunk tizenhatodik kirándulására június 25-én, jövõ szombaton kerül sor. E hónapi úticélunk Nagybacon és Bodos környéke. Túravezetõ: Lõrincz Sándor biológia tanár.
Indulás 9 órakor a baróti buszmegállóból Nagybacon központjáig. Innen, a református templom és a Kós Károly által tervezett református kultúrotthon meglátogatása után, Csinód felé folytatjuk útunkat. A falu végétõl, miután rövid betekintést nyerünk a téglavetés és cserépégetés titkaiba, Kelemen vára irányába indulunk, majd Bodosba leereszkedve megtekintjük Budai József õsalmafájának maradványait. Bodosból a bányatóhoz sétálunk át, majd a Sánta havas érintésével a Kopac tetõ irányába ereszkedünk be Barótra.
A túra gyalogos részének becsült hossza 15 km. Alkalmas idõjárás esetén, az egésznapos túra során, szalonnasütésre és fürdésre is sor kerül. Kérjük a résztvenni szándékozókat, hogy hozzanak magukkal élelmet (szalonna), ivóvizet, túrázáshoz alkalmas öltözéket, fürdõruhát, illetve a buszjegy árát. Minden korosztály képviselõit szeretettel várjuk. Túráinkon a 14 éven aluli kiskorúak, csak felnõtt kisérõ társaságában vehetnek részt.
Honismereti túrasorozatunkról további információkat a http://erdovidek.weebly.com honlapon találnak, vagy a 0746-089140-es telefonszámon, Demeter Zoltántól igényelhetnek.
 - erdõvidéki -


<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 722. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.