Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2011.05.20.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 718. lapszám "Sport" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2011.05.20. Sport

  Kispályás labdarúgó bajnokság BARÓT 9. forduló
FC RÁKOS - ANTALFISH  9 - 3, FRADI PLUS - FC BACON  6 - 2, ZSUKÁSOK FC - CORNETTIST FC  10 - 2, APÁCA - OLD BOYS  1 - 9, BÖLÖN - CSAKCSEND  5 - 8
Következõ 10. forduló csak május 26-27-én lesz.
 Teremfoci bajnokság 18. forduló eredményei:
Trox-Köpec 7-4, Kormos-Zecovi 2-6, KBV-Sporting 2-14, Erdészek-Autex 4-12.
Bajnok a Zecovi csapata!
Utolsó fordulóra maradt a nagy kérdés, hogy a Zecovi vagy a Kormos csapata nyeri a a baróti teremfoci bajnokságot. Zsúfolásig megtelt sportcsarnok várta a két bajnokjelöltet. Mindkét csapat az elsõ bajnoki címét szerette volna megszerezni. A Zecovi csapatának nem lett volna elég csupán a gyõzelem, 3 gólos különbséggel kellett nyerjen. Nagy küzdelem jellemezte az elsõ játékrészt, mindkét csapaton érezhetõ volt a gyõzni akarás. Potyogtak a gólók, a félidõben 3-2-es Zecovi vezetést mutatott az eredményjelzõtábla. A második játékrész még izgalmasabbra sikerült, emberelõnyét nem tudta kihasználni a Kormos, sõt egy szép ellentámadás végén a Zecovi talált a kapuba 5-2. A Kormos az utolsó percig nem adta fel, mindtent megtett, hogy le tudjak faragni a gólkülönbséget. Az utolsó erejét is összeszedve kitámadott a Kormos, de a végén egy újabb Zecovi gólt láthatott a közönség. A végeredmény: 6-2. Bajnok a ZECOVI!
A bajnok csapat játékosai: Kovács Barabás, Bedõ Ákos, Beke Árpád, Tóth András, Keresztély Zsolt, Vida András, Nagy Róbert, Zelch János, Lázár Árpád, Bogdán István, Lázár Csaba.
A gólkirály Keresztély Zsolt (Zecovi) lett, aki összesen 58 gólt szerzett.
FIGYELEM!
Pénteken, május 20-án, 20 órától minden részvevõt szívesen látunk a bajnokság bankettjén a Party Pubban!
 Megyei labdarúgás: D-osztály
Bardoc-Papolc 5-0 (Gólszerzõk: Lázár A., Demeter, Katona, Vincze, Kovács).
Bardoc egy igazán sikeres mérkõzést könyvelhet el magának. Az elsõ félidõben egy picit lazítottak ugyan, de a mérkõzés második felében egyszerûen leseperték a másik csapatot.
Ozsdola -Bölön 6-2  (Gólszerzõk: Tibescu Levente, Nagy, Szekrény (2), Vojna, Barabás, illetve Biró Zs., Kozma).
Bölön  újabb vereségével ismét hátrább csúszott a rangsorban, igyekezetük ellenére is az Ozsdolai csapat 4 gólós különbséggel nyerte meg a meccset.
Szitabodza- Barót 1-1 (a baróti gólszerzõ:  Keresztély)
A hétvégén idegenben játszott Barót, helyzeteit rosszul használta ki, így egyetlen ponttal térhetett haza. Még mindig nem nyugodhatnak meg a hazai játékosok, hisz  a bajnokság végének közeledtével õk is egyre közelebb kerülnek a kieséshez. A következõ fordulókban minden energiájukra szükség lesz a játékosoknak, ha bent akarnak maradni a IV. ligában.
Következõ 28. forduló: Barót-Dálnok, Bölön-Illyefalva, Csernáton- Bardoc
Megyei II: Nagybacon- Kommandó 8-0, Árkos- Nagyajta 5-0.
Következõ forduló:  Nagyajta- Nagybacon
 Székely Városok labdarúgó kupája: Kézdivásárhely, szép sportcsarnoka adott otthont a szombaton megrendezésre kerülõ Székely Városok kupájának, az "öregfiúk tornának''. Kis városunk is gyakori résztvevõje az ilyen tornáknak. Hat csapat részvételével indult a bajnokság. Nagyon jó baróti csapat kovácsolódott össze, a torna esélyesének tartották. Roszszul indult azonban a csoport elsõ mérkõzése. Egy döntetlen után viszont beindult a gépezet, bemelegedtek az öreg, fásult csontok, és sorra jöttek a gyõztes mérkõzések. A döntõig meg sem álltak...  
A döntõben Székelyudvarhely csapata is fejet hajtott a barótiak elõtt, 2-1- es gyõzelemmel nyerték a tornát. Városunkba került a kupa. A gólkirály címet is a baróti Szakáts Zoltán kapta.
A bajnokság végsõ sorrendje: I. Barót, II. Székelyudvarhely, III. Tusnád, IV. Kézdivásárhely, V. Sepsiszentgyörgy, VI. Csíkszereda.  A csapat tagjai: Borcãiaº István, Deák István, Zelch János, Tóth András, Borcãiaº János, Nagy Róbert, Vincze Imre, Szakáts Zoltán, Székely László.
  Összeállította: Lázár Csaba


<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 718. lapszám "Sport" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.