Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2011.04.08.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 712. lapszám "Közélet" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2011.04.08. Közélet

Országos olimpián a baróti diákok
H.F.A.  A gyereklétszám csökkenése miatt aggódig Zajzon Csaba, a baróti Gaál Mózes I - VIII. Osztályos Iskola igazgatója. Amint lapunknak elmondta, a 2011 - 2012-es tanévben elõreláthatóan Miklósváron 19, Bibarcfalván pedig 17 tanuló lesz az I - IV. osztályban, a törvény értelmében hasonló esetben az intézmény csakis egy összevont osztállyal mûködhet.
"Kértem, hogy a tanfelügyelõség engedélyezze még a jövõ évre a két-két osztály összevonását, és ne vezessék be a négy osztály egyesítését, azzal érveltem, hogy a 2012 - 2013-as tanévtõl a nulladik osztály (az óvodák elõkészítõ csoportja) is az iskolához kerül, persze, ha meg nem változik a törvény, Romániában élünk, nálunk minden megeshet. Az ügyben Vass Csilla tanfelügyelõ is ellenõrzést végzett, õ is támogatásáról biztosított." - tájékoztatott az igazgató, akitõl még megtudtuk, hogy az általa vezetett oktatási intézmény diákjai a közeljövõben több országos olimpián is részt vesznek.
Románból Bocz Hunor Chris (VII. D oszt., felkészítõ tanára: Márok Csilla), technológiából Biró Réka (VII. D oszt., felkészítõ tanára: Antal Izabella) és magyarból pedig Dénes Anna (VIII. C oszt., felkészítõ tanára: Szõcs Ildikó Katlain) készül megmérettetésre.


<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 712. lapszám "Közélet" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.