Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2011.04.08.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 712. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2011.04.08. Aktuális hírek

 Március 30-án 5 óra körül a bölöni rendõrök megállítottak ellenõrzés céljával egy lovasszekeret, amely tûzifát szállított. Igazoltatták K.B 23 éves, K.E. 18 éves lügeti lakosokat, akik nem tudtak felmutatni kísérõ iratot a fa származásáról. A kivizsgálás során kiderült, hogy a bölöni közbirtokosság tulajdonát képezõ Korlát nevû erdõbõl vágták ki a fát, és lopták el. Bûnügyi eljárást indítottak lopás vádjával.

 A baróti rendõrség azonosította az elmúlt napokban elkövetett aknafedõ lopás elkövetõjét, C.M. 26 éves baróti lakost, aki 26-án ellopta az aknafedõt, és eladta 5 lejért. A rendõrségnek sikerült visszaszerezni a fedõt, és visszajuttatni a tulajdonosnak.

 Április 1-én éjjel 2 óra táján a baróti és ajtai rendõrök tetten érték B.L. 36 éves, V.L.O. 28 éves, C.L. 22 éves ürmösi lakosokat, akik kivágtak és elloptak 250 méter telefonkábelt Nagyajta és Miklósvár között. A kár értéke kb. 3000 euró. Az ügyben a baróti és ajtai rendõrök bûnügyi dossziét nyitottak, vizsgálják a lopás részleteit. Az egyik elkövetõt 29 nap elõzetes letartóztatásra ítélte a sepsiszentgyörgyi bíróság.

 Április 1-én du. fél 5 körül a baróti közlekedési rendészet munkásai tetten érték Sz.J. 37 éves felsõrákosi lakost, aki kb. 50 méter szúrósdrótot lopott le a volt gabonaraktár területérõl a Technika telepen. Az ügyben a baróti rendõrség folytat kivizsgálást lopás vádjával.

 2011 márciusában Sz. Á. 42 éves baróti lakos egy Kft. képviselõjeként különbözõ faanyagok adásvételét bonyolította, amelyeknek nem rendelkezett származását igazoló okirattal - derült ki a rendõrség és az erdészet közös ellenõrzése során. Az ügyben jegyzõkönyvet vettek fel, és a cégre 10 000 lejes, a képviselõjére pedig 1 000  lejes büntetést róttak ki, és elkobozták a faanyagot is.


<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 712. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.