Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2011.03.25.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 710. lapszám "Közélet" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2011.03.25. Közélet

 A Bibarcfalvi Gyöngyvirág Nyugdíjas Egyesület   március 12-én  tartotta a télzáró -tavaszváró mûsoros estjét. Az egyesület tagjai által elõadott "Vonósnégyes" címû vidám jelenet  fergeteges sikert aratott. Ez boldogsággal töltött el minden egyes egyesületi tagot, mert mindenkinek valamelyest benne volt a munkája ennek az estének a megszervezésében. A boldogság több tényezõtõl is függ. Az egyik legfontosabb ezek közül a sikerélmény átélése. Azonban a sikernek ára van. Keményen meg kell dolgozni érte.  A siker azon múlik, hogy mennyi energiát tudunk, vagy akarunk befektetni. De azt az elégedettséget, amikor azt látjuk, hogy valamit, amit igazán akartunk, és meg is tudtuk valósítani, nem pótolja semmi.
Ahhoz, hogy sikeresek legyünk, kellemetlen dolgokkal is szembe kell néznünk, és vállalni kell ezeket az átmeneti kellemetlenségeket is.  A sikerélmény legfõbb forrása a munka. Ennek és az ehhez hasonló rendezvények megszervezése nem a legkönnyebb  munka,  mert mindenki részérõl türelmet és kitartást igényel. Azt viszont kihangsúlyozom, hogy a közös érdekeinkért együtt gondolkodva és dolgozva kell megtennünk a sikerhez vezetõ utat. A siker motivál, kedvet ad újabb és újabb rendezvények megszervezéséhez. Jó érzés jól teljesíteni, valamit sikeresen véghez vinni. A saját erõfeszítés után megszületõ sikerélmény érzését senki nem veheti el tõlünk. Bátran elmondhatjuk magunkról, hogy bátrak voltunk, és nem féltünk kihasználni adottságainkat.   
A teljes siker elérését nemcsak magunknak  köszönhetjük, hanem azoknak az állandó támogatóinknak, akik minden rendezvényünket anyagilag, erkölcsileg támogatják. Köszönetünket fejezzük ki: Nagy István, Barót város Polgármesterének, Komporály Viktor, Ex-For KFT igazgatójának, Albert Álmos szenátor, Márton Árpád parlamenti képviselõ,  Demeter Zoltán (Barót), Benkõ Gyula (Gyulai Líviusz könyvtár), PC Guru (Barót), Ifj. Bartha Gábor (Barót), Zoltán Elek (Barót),  OLGI fotó, Baróti Fogyasztási Szövetkezet,  Ozsváth Attila baróti vállakozó, Simonffy Sámuel Alapítvány, Evcsi KFT, Ind.Comert Gecse KFT, Gáspár Divatszalon, Betty Divatszalon, Tortoma könyvüzlet, Baróti Református Egyház, Dr. Kelemen József családorvos, Ábrahám Lujza baróti vállalkozó, Erpék, Duo Mixt KFT, Delney KFT, Százszorszép ajándékbolt, Bibarcfalvi Közbirtokosság.
Továbbá köszönetünket fejezzük ki Barthalis Zoltánnak  a segítségét, emberhiány miatt felvállalta a Margó szerepét a vidám jelenetben. Külön köszönet azoknak a fiatal házasoknak  is, akik segítségére voltak egyesületünknek: Ozsváth Attila és Tünde, Trandafir Szabolcs és Kata, Barthalis Zoltán és Erika, Szabó András és Rozália, Virág Éva.  
           Tordai Iluska


<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 710. lapszám "Közélet" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.