Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2011.02.25.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 706. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2011.02.25. Aktuális hírek

 Február 17-én a vargyasi rendõrség a rohamrendõrséggel közösen egy akciót szervezett egy börtönbüntetési parancs betartása érdekében, melyet a sepsiszentgyörgyi bíróság hozott meg, mely alapján V.J. 55 éves vargyasi lakost a megyei rendõrségnek adtak át.

 Február 17-én a baróti rendõrök miközben a Kossuth utcában a forgalmat ellenõrizték, megállítottak egy Yamaha rendszámú motorkerékpárt, melynek nem volt rendszámtáblája. A jármû vezetõje B.H. 20 éves köpeci lakos, mivel alkoholszagot árasztott, lemérték az etiloteszttel, mely 0,71mg/l tiszta alkoholt mutatott a kifújt levegõben, ezért a baróti kórházhoz szállították vérvétel céljából. Az ellenõrzésekbõl kiderült, a vezetõ nem rendelkezik hajtási engedéllyel, a rendszámtáblát pedig levette a tettes, és a motorbicikli csomagtárolójába tette, kiderült, hogy Olaszországban van bejegyezve.

 Február 17-én a bölöni rendõrség egy információ ellenõrzése során azonosította L.I.A. 29 éves bölönpataki lakost, aki február 9-én a Vinczi Ceramica kft. Bölönpataki részlegérõl tölgy mûfát lopott, melyet elvágott a láncfûrészével, és szekérbe rakott. A fát bölönpatakon L.I.-nek eladta. A láncfûrészt, amivel a tettet elkövette, elkobozták.

 Február 18-én a bölöni rendõrség alkalmazottai egy információ ellenõrzése során azonosította L.B. 41 éves bölönpataki és B.V. 28 éves apácai lakosokat, akik február 16-án az Ex For kft. apácai részlegérõl 1,5 folyóméter tûzifát lopott el, melyet bölönben K.E.-nek adott el. A faanyagot megõrzésre K.E.-nél hagyták a kivizsgálás befejezéséig. A bölöni rendõrség folytatja a kivizsgálást. 

 Február 22-én L.Gh. brassói lakhelyû személy jelentette, hogy ismeretlen tettesek január 15 és február 17-e között bementek középajtai lakásába, ahonnan több vasból készült tárgyat loptak el (egy kazán, egy üllõ, egy üst, egy traktor alkatrészt és egy U profilú vasat.  


<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 706. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.