Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2010.09.03.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 681. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2010.09.03. Aktuális hírek

 2010. augusztus 27-én a bölöni rendõrség alkalmazottai az olaszteleki erdészet munkatársaival ellenõrzést tartottak Bölönpatakon, ahol tetten érték R.G. 37 éves  bölönpataki lakost, aki egy szekérrel faanyagot lopott a magánerdõ tulajdonosok egyesületének erdejébõl, a Pál Mihai nevû helyrõl. Kivizsgálást folytatnak ellene lopás gyanújával.

 Augusztus 28-án 20 óra körül a bölöni rendõrség mezei lopás-megelõzõ akciója nyomán az Eger kút nevû helyen azonosították C.O. 54 éves apácai lakost, és B.V. Sãtuc, Brãila megyei lakost, aki törvényesen a brassó megyei lügeti lakost, miközben C.O. szekerével 400 kg szénát loptak el P.I. bölöni lakos földjérõl. A kárt teljes egészében megtérítették.

 Augusztus 29-én 22.20 óra körül a bardoci rendõrség járõrözés közben megállított Erdõfülében ellenõrzés céljából egy autót, melyet T.I. 54 éves bardoci lakos vezetett. Mivel az autóvezetõ alkoholszagot árasztott, ellenõrizték az alkoholszintet, és a mérõ 1,18mg/l alkoholt mutatott. Az autóvezetõt a baróti kórházhoz szállították vérvétel céljából. Kivizsgálást folytatnak ellene közúton való ittas vezetés gyanújával.

 Barót város területén egy elhanyagolt biciklit találtak, melyet átadtak a baróti rendõrségnek. A bicikli tulajdonosát, vagy azokat, akiknek tudomásuk van a bicikli tulajdonosáról, megkérik, jelentkezzenek a baróti rendõrségen. Bõvebb információkért felvehetik a kapcsolatot Elekes Józseffel.


<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 681. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.