Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2008.11.14.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 588. lapszám "Magazin" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2008.11.14. Magazin

Kos – márc. 21- ápr. 20.

Ezen a héten két tekintélyes bolygó vonul át jegyeden, ami egy óriási adag plusz erőt és önbizalmat ad ennek az amúgy is agilis jegynek. Ez most valósággal sugárzik belőled, s így mind emberi kapcsolataidban, mind pedig hivatásodban igen komoly sikereket érhetsz el. Talán csak annyit tanácsolnék mindehhez, hogy légy türelmes és toleráns.

Bika – ápr. 21- máj. 20.

Jobban mint bármikor igen erősen vágyódsz az őszinte emberek társaságára. Valószínűleg az utóbbi időben elég sok olyan emberben csalódtál, akinek egyébként feltétlen bizalmat szavaztál. Nagyon sokat vársz el másoktól, főként becsületességet és pontosságot. Ez akkor helyénvaló, ha önmagaddal szemben is igényként jelentkezik. Éltető elemed a biztonság és a nyugalom.

Ikrek – máj. 21- jún. 21.

Biztosan észrevetted már, hogy elég gyakran túlfeszíted a húrt. Talán a körülményeket okolhatod azért, hogy most sokkal több a teendőd, mint amennyit kényelmesen el tudsz végezni. Minden baj abból származik, hogy korábban elhanyagoltad ezeket a fontos teendőidet. Most már hiába kapkodsz,, hisz többet árt, mint használ.Próbálj meg nagyvonalúan kezelni minden konfliktust.

Rák – jún. 22.- júl. 22.

Rendkívüli érzelemvilággal rendelkezel, elég élénk a fantáziád. Ezt ugyan nem mindig juttatod érvényre, pedig a munkahelyeden a nagyszerű ötleteidnek köszönhetően hipp- hopp pár lépcsővel felléphetnél azon a bizonyos ranglétrán. A szíved jóságos és meleg, igaz, hogy kissé gátlásos és szerény vagy, de aki jobban megismer az tudja, hogy mindig lehet rádszámítani.

Oroszlán – júl. 23.- aug. 23.

egy kicsit. Semmi sem elég jó, az ebéd sós, vagy éppen sótlan, a kávé hideg, vagy éppen túl forró. Mindez persze csak akkor igaz, ha nem tudsz felülemelkedni az emberek kicsinyességén, vagy rosszabb esetben az emberek sunyiságán. Ha igazságérzeted lázad, gondolj arra, hogy ennek részben saját túlérzékenységed az oka.

 Szűz – aug. 24.- szept. 23.

Boldog, békés hét elé nézel. Az utóbbi hetek hajtása után igazán megérdemelsz néhány meghitt, kellemes napot, vagy legalábbis órát. Ne foglalkozz problémákkal, pénzügyekkel. Ez a mostani hétvége nyugodtan lehet a szórakozásé. Túl komolyan veszed az életet, most azonban a csillagok lehetőséget biztosítanak arra, hogyí felszabadultan azt tedd, amihez kedved van.

Mérleg – szept. 24.- okt. 23.

Ezekben a napokban a békét és nyugalmat keresed, akár munkáról, akár magánéletről van szó. Biztosan az elmúlt hetek zaklatott élettempója után vágysz a békére. A munkahelyeden konfliktusok kereszttüzében kell nap mint nap dolgoznod. A kellemetlenségeket és a vitákat igyekszel messze elkerülni, ha mégsem sikerül elhárítanod, igyekszel diplomatikusan eljárni.

Skorpió – okt. 24.- nov. 22.

Most majd megmutatom, ki vagyok én! Ezt hangoztatod nap mint nap, újra meg újra. Talán igazad van, ha így gondolkodsz, méginkább, ha így is teszel. Arra azért nem árt vigyázni, hogy ne hozz jóvátehetetlen döntéseket. A hétvége alatt tedd félre indulataidat, a sértődékenységedet. Egy váratlan esemény, ami a részvételedet igényli, óvatosságra int a közlekedésben. Egy- két hét múlva fellélegezhetsz.

Nyilas – nov. 23.- dec. 21.

A közelgő ünnepek előtti várakozást szereted a legjobban. Elmúlásuk azonban inkább szomorúsággal tölt el. Nagyon sokat szoktál előtte készülni, és milyen hamar elrepülnek. Morcos vagy azért is, mert ki kell mozdulnod otthonról, és eleget kell tenned a szokásos látogatásoknak. Vendégeket fogadni sem szeretsz jobban, mert bár imádod a társaságot, de most valahogy hamar eleged lesz belőle.

Bak – dec. 22.- jan. 20.

Otthonodban, családodban feltehetőleg minden rendben van. Ha mégsem így állna a helyzet, ne sajnálj semmilyen áldozatot azért, hogy így legyen. Az ünnepek alatt olyan megértőnek és kedvesnek kell lenned, amilyen már régen voltál. Fontos és eredményes munka vár rád úgyis pár hét múlva. Egy új vállalkozás lehetősége, vagy munkahely változtatás kedvezően befolyásolhatja a jövődet.

Vízöntő – jan. 21.- febr. 19.

Tudod jól, hogy nem most fognak valóra válni álmaid, mégis igen nagy lépést tehetsz a kitűzött célod felé. Ehhez elsősorban az kell, hogy ne zárkózz el egy látszólag értelmetlen megbeszélés elől. A kétértelmű megjegyzéseket lehetőleg kerüld, mert nagyon erősen elhomályosíthatják szándékaidat, ezzel pedig elbizonytalaníthatják az ellenfelet.

Halak – febr. 20. - márc. 20.

Az volna a lehető leghelyesebb, ha ezen a héten szabadságolnád magad. Ha így teszel, nemcsak ez a hét, hanem az ezután következők is ragyogóan sikerülnek. Kötelességtudó és lelkiismeretes vagy ugyan, de minden, amit a munkahelyeden illetve hivatalodban teszel, komoly zavarok, félreértések forrása lehet a közeljövőben.
<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 588. lapszám "Magazin" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.