Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2010.06.25.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 671. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2010.06.25. Aktuális hírek

 Június 20-án 11.40-kor a nagyajtai rendõrök megállítottak ellenõrzés céljából egy Brassó megyében bejegyzett személygépkocsit, melyet N.L. 38 éves brassói lakos vezetett. Az ellenõrzés során kiderült, hogy nincs hajtási engedélye és alkoholt is fogyasztott, de a baróti kórháznál megtagadta a vérvételt. Eljárást indítottak ellene hajtási engedély nélküli vezetés és vérvétel megtagadása bûncselekmények gyanújával.

 Június 19-én 18.30 órakor a nagybaconi rendõrség munkatársai ellenõrzést tartottak a 122-es megyei úton, a Hatod környékén, ahol azonosították Sz.R. 22 éves uzoni lakost, aki egy Kovászna megyében bejegyzett személygépkocsival 30 csomag csempész cigarettát szállított, melyrõl nem tudott felmutatni kísérõ dokumentumot. A cigarettákat elkobozták, 1000 lejes büntetést róttak ki.

 Június 16-án a baconi rendõrséget értesítették, hogy Magyarhermányban közúti baleset történt. A helyszínre érkezõ rendõrök megállapították, hogy G.L. 42 éves baróti lakos miközben autót vezetett Magyarhermányban, ki akart kerülni egy akadályt az úton, azonban megrántotta a kormányt, és a patak medrében kötött ki. Mivel leheletében érzõdött az alkohol, a baróti rendõrök etilotesztjével letesztelték, mely 0,97 mg/l alkoholt mutatott a kifújt levegõben, ezért a baróti kórházhoz kísérték, ahol vért vettek az alkoholszint pontos megállapítása érdekében. Az eredmény függvényében indítanak eljárást.


<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 671. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.