Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2010.06.11.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 669. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2010.06.11. Aktuális hírek

 2010. június 1-én, 22 óra 50 perc körül a bölöni rendõrõrs munkatársai ellenõrzés céljából megállítottak egy személygépkocsit, amelyet G.I.R. 34 éves zernyesti (Brassó megye) lakos vezetett. Az ellenõrzés során megállapították, hogy az illetõ személy nem rendelkezett hajtási engedélylyel. A bûnügyi nyomozás a hajtási engedély nélküli vezetés elkövetésének ügyében folytatódik.

 2010. június 2-án, 19 óra 30 perc körül a kapott információk alapján a baróti rendõrség és a Kovászna megyei rohamosztag munkatársai azonosították és a lakhelyén letartóztatták H.B. 48 éves bodosi lakost, akinek a nevére európai elfogatási parancs volt kiállítva, és akit hét évre ítéltek el gyilkossági merénylet elkövetése végett.

 2010. június 4-én, 11 óra 30 perc körül a nagybaconi rendõrõrs alkalmazottai Szárazajtán a 44-es községi úton járõrözve megállítottak egy bejegyzési szám nélküli traktort, amelyet J.I. 41 éves helyi lakos vezetett. Az iratok ellenõrzése során kiderült, hogy a jármû nem volt bejegyezve, a sofõr alkohol szagot árasztott, ezért letesztelték, és az alkoholszint mérõ színe 15 %-ban változott meg. Az esetet bûncselekményként iktatták, a nyomozás folytatódik be nem jegyzett autó közutakon való vezetése végett, a sofõr hajtási engedélyét elvették ittas vezetés miatt.

 2010. június 5-én, a nagybaconi rendõrõrs munkatársai egy szárazajtai járõrözés során azonosították S.A. 22 éves helyi lakost, aki egy nagybaconi bejegyzésû traktort vezetett hajtási engedély nélkül. A jármûvet a tulajdonos, B.I. kiskorú bocsájtotta a rendelkezésére vezetés céljából. A hajtási engedély nélküli közutakon való vezetést, és a jármû átadását hajtási engedély nélküli vezetés céljából, bûncselekményként iktatták.

 2010. június 4-én, 12 órakor a nagybaconi rendõrõrs munkatársai egy szárazajtai járõrözés során azonosították I.A. 30 éves helyi lakost, aki a 44-es községi úton egy nagybaconi bejegyzésû traktort vezetett hajtási engedély nélkül, egy bejegyezetlen utánfutóval. A hajtási engedély nélküli és be nem jegyzett jármû vezetését bûncselekményként iktatták.

 2010. június 7-én, 16 órakor a nagyajtai rendõrség munkatársai járõrözés során a 131-es megyei út Nagyajtai szakaszán megállítottak a forgalomban egy magyarországi bejegyzésû autót, amelyet A.F. 42 éves ágostonfalvi (Brassó megye) lakos vezetett. Megállapították, hogy a sofõr nem rendelkezik hajtási engedéllyel.

 2010. június 8-án éjfél után 30 perc körül a bölöni rendõrõrsöt telefonon értesítette S.E. helyi lakos, hogy 2010. június 8-án éjfél után 25 perc körül észrevette C.M.O. 21 éves bölönpataki lakost, amint az 557-es számú bölöni ingatlan elõtt bebiztosítatlanul parkoló személygépkocsiból lopni akart. Mielõtt a rendõrök a helyszínre érkeztek volna, C.M.O. elfutott, hajnal 4 óra tájban azonosították a lakhelye melletti mezõn.
Az esetet minõsített lopás elkövetésének megkíséreléseként iktatták, a szabadlábon védekezhetõ elkövetõ ellen folytatódik a nyomozás.


<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 669. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.