Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2010.03.26.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 658. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2010.03.26. Aktuális hírek

 Március 22-én 6 óra körül a nagyajtai rendõrök tetten érték B.D. 24 éves bölönpataki, S.C., és S.I. 23 éves bölöni lakosokat, akik szétszedtek egy vasszerkezetet egy mûködésbõl kivont villanyoszlopról, és leszerelték értékesítés céljából. Az elkövetõk ellen eljárást indítottak minõsített lopási kísérlet vádjával.

 20-án 19.10 órakor az ajtai rendõrséget értesítették, hogy Középajtán baleset történt, egy személy könnyebben megsérült. A baróti és ajtai rendõrség munkatársai a helyszínre érkezve megállapították, hogy B.Z. 53 éves középajtai lakos lovasszekérrel közlekedve, elveszítette uralmát a lovak felett, azok elfutottak, és meghuzattak egy útszélén álló autót. Az ütközés során a szerekeres kiesett a szekérbõl és beütötte fejét egy hídkõbe. A baróti kórház sürgõsségi osztályára szállították, utólag Sepsiszentgyörgyre küldték részletesebb kivizsgálások érdekében.

 17-én a baróti rendõrséget értesítette a bardoci családorvos, M.L., hogy S.S. 19 éves száldobosi lakos ellopott a váróterembõl két mobiltelefont. Utólag a rendõrség kézrekerítette a tettest, valamint D.S. 16 éves száldobosi lakost, akiknél megtalálták a két ellopott telefont. Az elkövetõk ellen eljárás indult lopás gyanújával.


<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 658. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.