Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2010.03.05.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 655. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2010.03.05. Aktuális hírek

Portyázzunk együtt!
Koratavaszi virágok gyalogtúra
12 hónapos erdõvidéki gyalogos portyázó túra veszi kezdetét március 27-én, szombaton. Indulás reggel 9 órakor a baróti Erdõvidék Múzeumának udvaráról. Útvonal: Barót - Bibarcfalva - Várhegy - Bodos - Sántahavas - Ágazat - Bükkfej vagy a Papferedõ - Barót. Túravezetõ: Lõrincz Sándor, biológia szakos tanár, Barót. Várunk mindenkit, kortól, nemtõl függetlenül!

Tavaszvárás
2010. március 5-én, 18 órától gálamûsorra kerül sor a Barót Városi Mûvelõdési Házban, fellépnek a Tanulók Klubjának mûvészi csoportjai: Princess mazsorett, Mozaik modern tánccsoport, Tulipán néptánccsoport, Csipike bábcsoport, valamint a dalcsoport. Jegyek ára gyerekeknek 2, felnõtteknek 5 lej. Mindenkit szeretettel várnak!

TOBORZÓ
 A Sepsiszentgyörgyi Plugor Sándor Mûvészeti Líceumban, immár tizedik éve mûködik Románia egyetlen magyar nyelvû drámatagozata.
A jövõ tanévben ismét indítunk egy kilencedikes drámaosztályt. A drámaosztály egy komplex szakmai képzés, amely a szakmai kérdéseken túl, magába foglalja a tizenévesek személyiségének fejlesztését. Az iskola elvégzése után, a diákok a kötelezõ érettségi mellett szakérettségit is letesznek, így szakképesítést elismerõ oklevelet is kapnak.
A szaktantárgyakat szakképzett tanárok és színész- pedagógusok tanítják. Azon diákok számára, akik más településrõl érkeznek, az iskola emeletén bentlakást tudunk biztosítani. Az elõre megbeszélt idõpontokban felkészítõt tartunk.
A LEGKÖZELEBBI FELKÉSZÍTÕ: március 6 (szombat), 13.30 óra (Plugor Sándor Mûvészeti Líceum- drámaterem)
Érdeklõdni, iratkozni és kapcsolatot tartani Fazakas Misi tanszékvezetõnél lehet a 0740- 578.725-ös telefonszámon vagy a
drazse2@yahoo.com e-mail címen.

KÖSZÖNET
 Alábbi soraimban Deák Brigitta háziorvosnak a saját, a feleségem és a falu összes betege nevében köszönet szeretnék mondani a hûséges és õszinte munkájáért. Isten éltesse sokáig jó erõben és egészségben, tudjon sokáig helyt állni munkahelyén. A jó Isten áldását kérjük rá, kedves szüleivel együtt!
Alulírott Németh Géza 84 éves, és feleségem, Németh Rebeka 79 éves
mindnyájan ezeket kívánjuk
Magyarhermány, 2010. március hó 1-én


<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 655. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.