Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2010.01.15.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 648. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2010.01.15. Aktuális hírek

A munkaszolgálatosok figyelmébe
Tisztelettel értesítjük a Volt Munkaszolgálatos Katonák Szövetségének erdõvidéki tagjait, illetve az elhunyt tagok özvegyeit, hogy megérkeztek az új tagsági könyvek Erdõvidékre. Ugyanakkor tisztelettel kérjük a szövetség tagjait, hogy értesítsék településeiken élõ tagtársaikat is, és az elmaradt, illetve esedékes tagdíjaikat szíveskedjenek befizetni Demeter Zoltán megbízott ügyintézõnél, Márton Árpád képviselõ erdõvidéki irodájában (a bányairoda földszintjén) hétköznaponként 9-15 óra között. További információkat a 377773-as vagy a 0746-089140-es telefonszámokon lehet igényelni.

Színdarabos bál Kisbaconban
2010. január 16-án, szombaton este 7 órától színdarabos bálra kerül sor Kisbaconban, a helyi kultúrotthonban. A kisbaconi fiatalok 4 színdarabot adnak elõ: három rövidebb Tomcsa Sándor darabot: Papa, mama meg a bébi, továbbá Fiú vagy leány és Örvendetes járvány. A negyedik darab pedig Rejtõ Jenõ: Herkules bonbon címû darabja. A színdarabok után bálra kerül sor, a zenét a sepsiszentgyörgyi Semafor együttes biztosítja. Belépõk: felnõtteknek 7 lej, gyerekeknek 3 lej. Mindenkit szeretettel várnak.

Erdõfülei hírek
Hagyományõrzõ farsangi bál lesz január 16-án, szombaton.
 Néptáncoktatás indul január 16-án, szombaton 14 órától a kultúrotthon kistermében. Élõ zene, profi oktatók. Féléves tandíj: 125 lej/fõ.

Aerobik
Szeretnéd magad jó kondícióban tartani életkortól függetlenül? Gyere és aerobikozz velünk minden pénteken este 7 órától az Alsó iskolában Dénes Elza tanárnõ vezetésével. Ha úgy döntesz, hogy velünk tartanál, hozz magaddal tornacipõt és tornagyakorlatok végzésére alkalmas szõnyeget, szivacsot, matracot.
 www.erdofule.ro

Megegyeztek
Erdélyben legelõszõr Kovászna megyében egyezett meg az RMDSZ és a DPL (PDL) és együtmüködési megállapodást írt alá, amelynek értelmében a decentralizált intézmények vezetésében, megyénkben az RMDSZ 65%, mig a DPL (PDL) 35% - os arányban vesznek részt,  az eddigi legjobb arány 41%. - tájékoztatott Tamás Sándor, az RMDSZ HÁromszéki Területi Szervezetének elnöke.


<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 648. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.