Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2009.12.11.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 643. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2009.12.11. Aktuális hírek

 December 7-én, 18 óra körül a baconi rendõrség azonosította A.A. 59 éves és Sz.A. 47 éves baconi lakosokat, akik lovasszekérrel, igazoló iratok nélkül szállítottak tíz darab fenyõfát, melyet a baróti erdészet területérõl vágtak le a Pliska nevû helyrõl. A fenyõfákat elkobozták, a tettesek büntetésben részesülnek.

 A bölöni rendõrség az olaszteleki erdészettel közösen Bölönben, a Nagy Mihalyé nevû helyen ellenõrzést végzett, azonosították B.I. és D.O.-t, akik három, 20, 29 és 52 cm-es bélyegezetlen ágat vágtak ki. A fát lovasszekérrel akarták elszállítani. A tetteseket a rendõrségre vitték, a fát megõrzés céljából átadták P.I. olaszteleki erdésznek. A tettesek kivizsgálása folyamatban van bélyegezetlen fa kivágása és lopás vádjával.

 December 8-án, 10.30 órakor a baconi rendõrség a járõrözés során megállította R.C. 45 éves baconi lakost, aki szekérrel közlekedve az úton vas és egyéb anyagokat szállított (drótháló, 12 cm-es betonvas, más vasdarabok és csövek), melyekrõl nem tudott felmutatni igazoló iratokat. Azt állította, hogy ezek az anyagok a brassói Cond Mag kft. baconi munkapontjától származnak. A tettest a rendõrségre kísérték, az anyagokat ellenõrzés céljából elvették. Lopás vádjával folyik a kivizsgálás.

 December 6-án, 11 órakor a baconi rendõrök a 45-ös út megyei úttal való találkozásánál megállítottak egy autót, melyet B.I. 56 éves baróti lakos vezetett, és fenyõfadeszkát szállított. Az ellenõrzés során kiderült, hogy a deszkát Magyarhermányból vásárolta igazoló iratok nélkül. A deszkát elkobozták, a szállító pedig büntetésben részesül.


<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 643. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.