Kezdőlap Aktuális lapszám Archívum Laptörténet Hirdetés Impresszum Kapcsolat Linktár
 
2009.11.13.
Aktuális hírek
Közélet
Művelődés
Magazin
Sport

HIRDESSEN AZ ERDŐVIDÉKBEN!
Apróhirdetéseink 4 lejbe, míg keretes hirdetéseink négyzetcentimétere 1 lejbe kerül.
A Dr. Fábián László egyesület gondozásában megjelent Id. Antal István ny. lelkipásztor - A bardoci református egyház székely népe cimű könyve.
Részletekért klikk
Támogatónk
a Dr. Fábián László egyesület
Társoldalaink

Személyi jövedelemadója 2 %-ával támogassa a Dr. Fábián László Egyesületet!
Szükséges adatok:
Cod fiscal: 18244075
RO63OTPV300000279045RO01
Banca OTP Ag. Baraolt

<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 639. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához

2009.11.13. Aktuális hírek

A gázszámla körül
A legutóbbi gázszámlával a baróti fogyasztók egy kitöltetlen szerzõdést kaptak két példányban. Egy szerkesztõségünkbe betelefonáló olvasónk kérésére utánanéztünk, hogy mit is kell tenni a nyomtatványokkal. Miután megszûnt a gázszolgáltató baróti részlegének pénztára, és több alkalmazottat is elbocsájtottak, megváltozott a szolgáltatás fizetési módozata is, ezentúl a takarékpénztáron (CEC) és bankon keresztül lehet csak utalni az elfogyasztott gázmennyiség árát. A szerzõdést figyelmesen ki kell tölteni, és az egyik példányát vissza kell küldeni a számlán (facturã) levõ brassói címre. A fogyasztónak meg kell jelölnie az elfogyasztandó gáz hónapokra lebontott mennyiségét, amely alapján állítják ki a számlát arra a hónapra,  amelyben valamilyen okból kifolyólag nem lehetett leolvasni a gázórát. A szerzõdés folyamán a felek megváltoztathatják a fogyasztási programot, abban az esetben, ha azt harminc nappal elõtte bejelentik. A fogyasztó kérheti a saját leolvasása által kiállított számlát is.

Munkásokat keresnek
 Bacon község önkormányzata a téli idõszakra közhasznú munkára embereket keres. Szárazajtáról és Nagybaconból külön-külön 2-3 alkalmi munkást vennének fel hótalanításra. „A Szárazajta és Zalánpatak felé vezetõ út a feljavítás miatt, az aszfaltozást idén fejeztük be, a téli idõszakban veszélyesebb lehet, ezért nagyobb figyelmet kell fordítanunk a közlekedés biztonságára. Indokolt esetben reggel a hókotró végigmegy az úton, majd a többi munkás homokkal szórja be.” – tájékoztatott Bardócz Csaba polgármester, az elöljáró azt is elmondta, hogy a munkásokat március-áprilisig tartják meg.


<<<Vissza az archivált cikkek lajstromához
<<<Vissza a(z) 639. lapszám "Aktuális hírek" rovatában megjelent cikkek lajstromához
A honlap arculatát tervezte Pálfi Csaba, programozta Takó István.